Πλησιάζει η μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, με την προσμονή για τη μουσική βραδιά να κορυφώνεται.
Η συναυλία είναι πλέον και επίσημα sold out, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής D&A Productions τα ξημερώματα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου. Η προπώληση έχει ολοκληρωθεί και την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο ΟΑΚΑ για την αγορά εισιτηρίων, παρά μόνο σημεία εξυπηρέτησης του κοινού.
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 95.000 θεατές, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν από κοντά την εμφάνιση της Άννας Βίσση.
Η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει το πρόγραμμα πάνω σε σκηνή 360 μοιρών, ενώ η ίδια έχει ήδη δώσει μια πρώτη εικόνα από όσα ετοιμάζει, δημοσιεύοντας στα social media στιγμιότυπο από τις τελευταίες πρόβες.
Το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα αυξημένο, με θαυμαστές από την Ελλάδα και την Κύπρο να ετοιμάζονται να δώσουν το «παρών» σε μια συναυλία που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου.


Η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ!!! Η Εθνική μας Άννα!!! Μεγάλη συναυλία και μακάρι να μην βρέχει αύριο .
ΑπάντησηΔιαγραφή