Σε εξομάλυνση οδηγείται, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το TVNEA.com η κατάσταση γύρω από τον Νίκο Στραβελάκη και το OPEN, μετά τις τελευταίες ημέρες έντασης και την απουσία του δημοσιογράφου από το «10 Παντού».
Ό Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του OPEN, αμέσως μετά τη ραδιοφωνική του εκπομπή, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.
Οι πληροφορίες που προκύπτουν μετά τη συνάντηση δείχνουν ότι οι δύο πλευρές φαίνεται να βρήκαν κοινό έδαφος και, εκτός νέου απροόπτου, ο Νίκος Στραβελάκης επιστρέφει κανονικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.
Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον δημοσιογράφο να βρίσκεται ξανά στο πλατό του «10 Παντού» την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, εφόσον ολοκληρώσει κάποιες εξετάσεις και όλα είναι καλά. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή του μετατίθεται για τη Δευτέρα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του TVNEA.com, η κατεύθυνση που φαίνεται να υπάρχει είναι να μη γίνει καμία απολύτως αναφορά στον αέρα για όσα προηγήθηκαν. Η εκπομπή αναμένεται να συνεχίσει στον κανονικό της ρυθμό, χωρίς εξηγήσεις ή δημόσια τοποθέτηση για την ένταση των προηγούμενων ημερών.
Με αυτόν τον τρόπο, το OPEN φαίνεται να επιλέγει να χαμηλώσει τους τόνους και να αφήσει πίσω του την αναστάτωση, δίνοντας βάρος στην ομαλή συνέχεια της εκπομπής.


Μια χαρά έκανε εκπομπή στον Real,τι εξετάσεις διαρρέουν και κουραφεξαλα... το θέμα είναι ότι μετά από τόση έκταση, πώς θα συνυπάρχουν στο ίδιο πλατό προσποιούμενοι ότι συνεργάζονται αρμονικά; Δύσκολο.
ΑπάντησηΔιαγραφή