Στην απογευματινή ζώνη, τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό παρουσίασαν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Στην κορυφή βρέθηκαν το τηλεπαιχνίδι The Chase του MEGA και η σειρά Οικογενειακές Ιστορίες του ALPHA, αμφότερα με ποσοστό 15,9%. Ακολουθεί ο Τροχός της Τύχης του STAR με 14,4%, ενώ το Live News του MEGA κατέγραψε 13,7% και το τηλεπαιχνίδι Deal του ALPHA 13,1%.
Στα υπόλοιπα τηλεπαιχνίδια, το Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 σημείωσε 10,7%, το 5x5 του ΑΝΤ1 8,7% και το Cash or Trash του STAR 8,4%. Με σχετικά χαμηλότερα ποσοστά κινήθηκαν οι εκπομπές 4 του STAR με 7,1% και Καθαρές Κουβέντες του OPEN με 6,7%. Στο ΣΚΑΪ, οι εκπομπές Το ’χουμε με τον Κώστα Τσουρό και Power Talk με την Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσαν πολύ χαμηλά ποσοστά, 2,3% και 2,2% αντίστοιχα.
Συνολικά, η απογευματινή ζώνη επιβεβαίωσε τη δυναμική των τηλεπαιχνιδιών και των σειρών, με το MEGA και τον ALPHA να πρωταγωνιστούν στο δυναμικό κοινό.


3 Σχόλια
δεν μπορω να καταλαβω πως οι οικογενειακες ιστοριες κανουν τοσο ψιλα νουμερα
ΑπάντησηΔιαγραφήστο σκαι ισως να λειτουργουσε μια τραμπα τσουρου -στεφανιδου, να παει η τατιανα 14.30 μετά το όπου υπάρχει ελλάδα και μετά ο τσουρός μόνο με gossip. θα ήταν μια διαφορετική πρόταση για εκείνη την ώρα σε κάθε περίπτωση.
ΑπάντησηΔιαγραφήμε 2% σε πανελλαδικο καναλι, οτι αλλαγες και να κανουν δεν σωζεται η παρτιδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com