Ticker

10/recent/ticker-posts

Μεγάλες αλλαγές στο POWER TALK με διορία... - Αλλαγές και στην εκπομπή ΤΟ ΧΟΥΜΕ



Σημαντικές ανακατατάξεις βρίσκονται σε εξέλιξη στην εκπομπή POWER TALK, με στόχο την άνοδο της τηλεθέασης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tvnea.com, έχουν δοθεί δύο εβδομάδες περιθώριο ώστε η εκπομπή να παρουσιάσει βελτιωμένα νούμερα.

Οι αλλαγές που θα δούμε αφορούν τόσο το περιεχόμενο όσο και την εικόνα:
  • Το κοινό στο στούντιο θα είναι μειωμένο.
  • Θα προστεθούν περισσότερες θεματικές ενότητες, με πολύ πιο γρήγορη ροή.
  • Στο σκηνικό θα μπει τραπέζι, ενώ θα επιχειρηθεί να φύγει η «μαυρίλα» από την οθόνη, δίνοντας πιο φωτεινό και δυναμικό ύφος.
Παρεμβάσεις αναμένονται και στην εκπομπή ΤΟ ΧΟΥΜΕ, η οποία παρουσιάζει παρόμοια πορεία στα νούμερα τηλεθέασης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και «τράμπα» με την εκπομπή "Όπου υπάρχει Ελλάδα", εφόσον οι αλλαγές δεν φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης perastikos είπε…
Ότι και να κάνουν δεν θα αλλάξουν τα νούμερα. Η μαυρίλα είναι το τελευταίο πρόβλημα. Ας το γυρίσει η Τατιάνα στην εκπομπή που έκανε τα προηγούμενα χρόνια αν και πάλι η ζώνη είναι καμένη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι θα βγαλει το κοινο και θα χτυπησει 20αρια. Ο κοσμος δεν τη θελει ποτε θα το καταλαβει? Ας μεινει στο σαιτ της
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πρεπει να καταλαβαινουν ποτε πρεπει να αποχωρησουν απο την τηλεοραση! Τελικα η πιο εξυπνη απο ολες (παρολο που το επαιζε αφελης ξανθια) ηταν η Μενεγακη!