Δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι οι μεσημεριανές εκπομπές του ΣΚΑΪ, που παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το «Τό ’χουμε» με τον Κώστα Τσουρό κατέγραψε μόλις 2,3%, ενώ το «Power Talk» με την Τατιάνα Στεφανίδου κινήθηκε επίσης χαμηλά, στο 2,7%.
Την ίδια ώρα, στο Open, η εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» σημείωσε 4,1%, ενώ η ΕΡΤ1 με το «Στούντιο 4» βρέθηκε σε καλύτερη θέση με 8,3%. Αξιοσημείωτη είναι η ανοδική πορεία του «Στούντιο 4» στα τελευταία τρία τέταρτα της εκπομπής, όπου η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε έως και στο 13,5%, καταγράφοντας την καλύτερη επίδοση του slot.
Στην κορυφή της ζώνης παρέμεινε το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, με 10,7%, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή δυναμική της ενημερωτικής εκπομπής.


5 Σχόλια
με μια ελληνικη ταινια και ενα δυνατο σεναριακα τουρκικο διπλασια νουμερα θα εκανε ο σκαι και κοστος μηδεν
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι τα δύο μονοψήφια θα κάνει
ΔιαγραφήΚαι τα δύο μονοψήφια θα κάνουν
ΔιαγραφήMoυ κανει εντυπωση που ο Τσουρος πάει καλυτερα απο την Τατιανα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο Στούντιο 4!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com