Ticker

10/recent/ticker-posts

Γίνεται και χειρότερα...Το «καρφί» και το άβολο σποτάκι




Στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Πανόπουλο και τη Μάρτζυ Λαζάρου, όλα έμοιαζαν να κυλούν προβλέψιμα… μέχρι που ήρθε το φινάλε. Ο Πανόπουλος, με ύφος «θα σας το πω τώρα το έξυπνο», πετάει το: «Γίνεται και καλύτερα».

Μόνο που η ατάκα δεν πέρασε ως χιούμορ αλλά ως… καρφί. Κι αυτό γιατί ο τίτλος «Καλύτερα δεν γίνεται» είναι σήμα κατατεθέν της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Ουσιαστικά, το σποτάκι αντί να «κλείσει» με ατάκα-σφραγίδα του ΣΚΑΪ, κατέληξε να μοιάζει σαν μικρή τηλεοπτική μπηχτή προς τη Γερμανού και την εκπομπή της.

Εδώ είναι και το λάθος: άλλο πράγμα να κάνεις έξυπνη σάτιρα, και άλλο να φαίνεται ότι προσπαθείς να «τη λες» σε έναν αντίπαλο σταθμό, μάλιστα χρησιμοποιώντας τον τίτλο που ο κόσμος έχει ταυτίσει με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια. Το αποτέλεσμα; Αμήχανο. Αντί να γελάσεις ή να εντυπωσιαστείς, σκέφτεσαι απλώς: «Σοβαρά τώρα; Αυτό βρήκαν για punchline;»

Σε ένα τρέιλερ που σκοπός του είναι να δημιουργήσει ανυπομονησία και θετική ενέργεια, η τελευταία γεύση που μένει είναι μια άβολη σπόντα προς ανταγωνιστή. Κι αυτό δείχνει περισσότερο ανασφάλεια, παρά ευρηματικότητα.

Αν λοιπόν το ζητούμενο ήταν να «πικάρουν» τη Γερμανού, μάλλον δεν το κατάφεραν· το μόνο που πέτυχαν ήταν να φαίνεται το σποτάκι πιο φτωχό απ’ όσο άξιζε. Γιατί, όπως και να το δεις, μια μπηχτή δεν είναι σλόγκαν...



Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H πρώτη αποτυχία της σεζόν.... τεράστια πατάτα με το καλησπέρα. Η πρεμιέρα θα γίνει με μονοψήφιο.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά την μπηχτή επειδή είπαν γίνεται και καλύτερα είναι μπηχτή προς ρην Ναταλία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι βρε είναι σύνηθες να το λες σε τρέιλερ και μάλιστα απέναντι απο το Καλύτερα δε γίνεται.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Σιγά μωρέ το ιερό τέρας τη Γερμανού που δεν μπορούμε να την αγγίζουμε. Το θέμα είναι ο Δημήτρης μην κολλήσει σε μια κόντρα του παρελθόντος και ακούγεται μόνο για αυτό. Γιατί ταλέντο έχει μην αναλώνεται σε μαλακιες. Η Μαρτζυ αρκετά συμπαθής. Πάντως γενικά ο Σκαι δεν το έχει με την ψυχαγωγία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαινεται σαν ο Πανοπουλος να εχει απειρα απωθημενα απεναντι της, παρολα αυτα πηγε καλεσμενος στην εκπομπη της. Οποτε μεχρι στιγμης η Γερμανου βγαινει αθικτη απο ολο αυτο. Ο συγκεκριμενος μαλλον προσπαθει παρα πολυ να κανει καριερα πανω της - και αποκλειεται να του βγει σε καλο. Προς το παρον μοιαζει η πρωτη αποτυχια της χρονιας.
Ο χρήστης perastikos είπε…
Μόνο που έβαλαν κεντρικιά τη Μάρτζυ από τα πανελ Φουρθιώτη, καταλαβαίνετε ποιότητα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί αποτυχία ; καταλαβαίνω ότι θα παίζει μόνο του (ίσως με την εκπομπή της βρανάκη απέναντι μόνο...) στο slot 16.00 - 18.00... γιατί να μην κάνει ένα 10% ?