Ticker

10/recent/ticker-posts

Επιστροφή-έκπληξη για το «Κάτι Ψήνεται» – Πού θα το δούμε τη νέα σεζόν



Το μαγειρικό ριάλιτι που αγαπήθηκε όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό, το «Κάτι Ψήνεται», επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Open.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real News, ο σταθμός έχει αποφασίσει να επενδύσει σε ένα πιο ψυχαγωγικό προφίλ για το απόγευμα, με στόχο να ενισχύσει τη ζώνη 18:00 – 19:00 και να δώσει δυναμικό lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η εκπομπή, που ξεχώρισε για τη ρεαλιστική της προσέγγιση, την αμεσότητα και το χιούμορ των συμμετεχόντων, έχει περάσει από τρεις μεγάλους σταθμούς της ελληνικής τηλεόρασης – ALPHA, ANT1 και ΣΚΑΪ – αφήνοντας το στίγμα της σε κάθε τηλεοπτική σεζόν.

Πλέον, φαίνεται πως το Open ετοιμάζεται να της δώσει νέα πνοή, με γνωστά πρόσωπα, οικεία συνταγή και τη γνώριμη ατμόσφαιρα που έκανε το κοινό να ταυτιστεί μαζί της.

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με εταιρείες παραγωγής για τον σχεδιασμό του νέου κύκλου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το project έχει ανεπίσημα εγκριθεί και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας. Η επιστροφή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί από το φθινόπωρο.

Το «Κάτι Ψήνεται» επιστρέφει για να «σερβίρει» και πάλι μαγειρική, αυθορμητισμό και καθημερινές ιστορίες που μυρίζουν… σπίτι.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φου στον αντ1 δεν πήγε και πολύ καλά γιατί το επαναφέρουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπίζω να επιστρέψουν το αρχικό κονσεπτ που ήταν στο αλφα χωρίς παρουσιαστή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είχε κάνει και το open μια παρόμοια εκπομπή στην αρχή λειτουργία του το κουζίνα για 2
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είχε κάνει και το open μια παρόμοια εκπομπή στην αρχή λειτουργία του το κουζίνα για 2
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ ωραία ιδέα και θα πάει πολύ καλά στο όπεν. Θεωρω οτι δε θα κανει μικρά μονοψηφια αλλά 7αρια και ανω. Ομως θεωρω οτι το 18.00-19.00 είναι πολυ νωρίς για απόγευμα, γιατι δεν τρως βραδυνο και πολύ αργά για μεσημερι. Οταν εισαι φαγωμένος δεν καθεσαι να δεις μαγειρικη. Οταν πεινάς ή οταν τρως καθεσαι. Οταν εχεις αναμονή για φαγητο. Οπωσδηποτε θα ελεγα να τη δοκιμασουν 12.00-13.00.
Ο χρήστης perastikos είπε…
Σωστή κίνηση. Λείπει μια τέτοια χαλαρή εκπομπή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12.00-13.00 ο κόσμος δουλεύει, δεν βλέπει τηλεόραση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To συγκρεμένο πρόγραμμα μόνο στον Alpha έιχε κάνει νούμερα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλύτερα να το βάλουν στις 20:00 όπως ήταν στον Άλφα