Χαμογελαστή και φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, η Δανάη Μπάρκα άνοιξε σήμερα την τελευταία της εκπομπή «Πάμε Δανάη», η οποία ολοκληρώνεται ενάμιση μήνα νωρίτερα από το τέλος της φετινής σεζόν.
«Είναι Παρασκευή, ο μήνας έχει 9 και είμαστε εδώ να ολοκληρώσουμε αυτή την εβδομάδα και το καθημερινό μας ταξίδι στο Mega για το “Πάμε Δανάη”», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
«Το θέμα είναι ότι έχουμε αποφασίσει – χωρίς να το έχουμε συνεννοηθεί – κάπως σαν να αποφασίστηκε από μόνο του εδώ στο στούντιο με όλους τους συνεργάτες που είμαστε οικογένεια, από το να πέσουμε στα πατώματα και να κλάψουμε, που μπορεί να το έχουμε ανάγκη και να το θέλουμε που τελειώνει, να χαρούμε και να ευγνωμονούμε που υπήρξε, που ενωθήκαμε, που υπάρχουμε και που αγαπιόμαστε. Αυτό το πράγμα είναι σπάνιο και επειδή υπάρχουν στιγμές που συνειδητοποιούμε ότι είναι κάπως μαύρα τα πράγματα, όταν κάπου ενώνεται σε αυτόν τον πλανήτη λίγο φως, είναι πάρα πολύ ωραίο και να προσπαθούμε να το σκορπίζουμε και να το κρατάμε μέσα μας και να απαντάμε σε ό,τι μας βρίσκει στη ζωή με χαρά και με χαμόγελο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα μίλησε με τη Βίκυ Παγιατάκη, η οποία σχολίασε: «Όταν μου είπες εάν θα έρθω στην τελευταία ημέρα, σου είπα “βεβαίως θα έρθω”, αυθόρμητα – και ήταν και ηθική υποχρέωση και ψυχική ανάγκη να σε ευχαριστήσω, γιατί εγώ πέρασα υπέροχα. Και στα 35 χρόνια που έχω στην ελληνική τηλεόραση, ήμουν σχετικά ευτυχισμένη από τις συνεργασίες μου. Μόνο δύο ήταν άσχημες, αλλά όταν ήρθα σε εσάς ένιωσα πραγματικά πολύ ωραία και αυτό το συναίσθημα το είχα σ’ όλη τη διαδρομή. Οπότε, σας ευχαριστώ όλους σας και πάντα με αγάπη θα σας θυμάμαι».


3 Σχόλια
DANAI GO HOME!!! Ηχηρό χαστούκι έδωσαν οι τηλεθεατές στην παρουσιάστρια (;;;). Έκλεισε την άδοξη πορεία της στην TV με μέσο όρο 7% !!! Τίποτα δεν είναι τυχαίο , και ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει . Μπορεί να τα τσέπωσε , από άσημη να έγινε γνωστή , να έκανε την πλάκα της στην υγεία του κορόιδου Mega αλλά όλα έχουν και ένα τέλος . Η ιστορία έγραψε πως ήταν η χειρότερη εκπομπή σε τηλεθέαση της ελληνικής τηλεόρασης εδω και 5 χρόνια !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι σου ξαναλέω, δεν πρόκειται να πάει σπίτι της. Μόνο εσύ θα παραμείνεις σπίτι σου να πληκτρολογείς ακατάπαυστα...
ΔιαγραφήΌσο για το άλλο ανέκδοτο που γράφεις ότι ήταν η "χειρότερη εκπομπή σε τηλεθέαση της ελληνικής τηλεόρασης εδω και 5 χρόνια" αυτό είναι ξεκάθαρα βγαλμένο από το κεφάλι σου και ούτε εσύ δεν το πιστεύεις!
η πιο φθηνη εκπομπη. Εσυ κοιτα την Καινουργιου
ΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com