Ticker

10/recent/ticker-posts

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Τίνα Μεσσαροπούλου : Θα ήθελα να το σεβαστείς ότι μιλώ για κάτι σοβαρό και πολύ προσωπικό μου




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανατοποθετήθηκε μέσα από το Happy Day για το θέμα των τελευταίων ημερών σε σχέση με τα εκθέματα στην Εθνική Πινακοθήκη. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της για το θέμα με την Τίνα Μεσσαροπούλου να νιώθει θιγμένη με όσα ειπώθηκαν. Για λίγα λεπτά η συζήτηση κυμάνθηκε σε υψηλούς τόνους.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί τέτοια αγάπη και υποστήριξη δεν έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου. Δεν μου έχει ξανατύχει 25 χρόνια να γίνω viral για έναν τόσο θετικό λόγο. Ειλικρινά είπα το αυτονόητο ότι δεν είναι τέχνη το να προσβάλλεις την Παναγία και το θεωρώ ασέβεια και προσβολή. Από εκεί και πέρα δεν τους κάναμε τη χάρη εμείς οι σοβαροί να συνταχθούμε με τις γραφικότητες, που εγκαθιδρύουν κάποια κόμματα και βουλευτές. Εξαρχής καταδικάσαμε την επίθεση» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς δεν είμαστε σοβαροί; Γιατί εγώ έχω διαφορετική άποψη και διαφωνώ. Κι εμένα μου έστειλαν μηνύματα και μου έγραψαν το αντίθετο» απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει ξανά τον λόγο:

«Μην με διακόπτεις, τώρα μιλώ εγώ. Δεν κάναμε τη χάρη να συνταχθούμε. Θα ήθελα να το σεβαστείς ότι μιλώ για κάτι σοβαρό και πολύ προσωπικό μου. Νιώθω από εκεί και πέρα ότι είμαστε πλειοψηφία και σοβαροί άνθρωποι, χριστιανοί κι όσο κι αν θέλουν να μας προσάψουν ταμπέλες, όπως φασίστες, ακροδεξιοί, οπισθοδρομικοί, αναχρονιστικοί, ομοφοβικοί. Δεν διεκδικούμε δίπλωμα Καλών Τεχνών. Κάποια σύμβολα είναι ιερά και να τα αφήσουμε σαν παρακαταθήκη. Δεν θα επιβάλλω την άποψή μου σε κανένα.»

«Έτσι, όπως το θέτεις, θιγόμαστε κι εμείς. Γιατί θα πρέπει να χωριστούμε σε εμείς κι εσείς. Έτσι όπως τοποθετείσαι, πλήττεις εμάς που έχουμε μία διαφορετική άποψη.» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δικαίωμά σου να θιχτείς. Δεν είπα αυτό, εγώ μίλησα για εμένα και τα πιστεύω μου.» διευκρίνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλετε να ακούσετε τη διαφορετική άποψη; Από χθες δεν με αφήνετε να μιλήσω. Τι να στηρίξω; Ήρεμα μιλάω. Είπες εμείς κι εσείς. Έχω την άποψή μου κι είναι δικαίωμά μου και δεν το διαπραγματεύομαι και δεν θα μου μετρήσει κανείς την πίστη μου.» ανέφερε σε έντονο ύφος η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Αμάν πια !!! Πείτε τα οι δυο σας πριν ξεκινήσει η εκπομπή . Ανταλλάξετε τις απόψεις σας . Γιατί πρέπει να γίνετε αυτό το αδιάφορο πράγμα μπροστά στις κάμερες ;;;; Εντάξει πρέπει να γεμίσετε τηλεοπτικό χρόνο , όχι όμως και έτσι !!! Υποκρισίες και ψέματα όλα για χάρη της τηλεθέασης και των λαικ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τσιμτσιλω είπε οτι υπάρχουν σοβαροί χριστιανοί σαν κι εμενα που δεν ειμαστε ακροδεξιοι, και δεν θέλουμε να ξεφτυλίζουν τα ιερά και τα όσια. Η Μεσαροπουλου θιχτηκε χωρίς λογο, λες και την ειπαν ασοβαρη χριστιανή. Μεταξύ μας για να έχει άνδρα στην κυβέρνηση, δεν ειναι και πολύ χριστιανή. Ξερουμε ολοι μας τι απαιτείται για να είναι καποιος μέλος των κυβερνησεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν δείτε λίγο την εκπομπή η συμπεριφορά της Μεσαροπούλου ειναι λες και ειναι η κεντρική Παρουσιάστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com