Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΚΑΪ: Σε τροχιά αλλαγών το μεσημεριανό δελτίο



 Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της παρουσίασης από την Ντόνα Δρούτσα, τα στελέχη του καναλιού του Ν. Φαλήρου αναζητούν εκ νέου το πρόσωπο που θα βρεθεί στο τιμόνι του εναλλάξ με τον Μάρκο Δεϊμέζη.

Μάλιστα αυτή τη φορά δεν στρέφονται σε πρόσωπα εκ των έσω αλλά επιχειρούν μεταγραφή από ανταγωνιστικό κανάλι με βολιδοσκοπήσεις να γίνονται σε δημοσιογράφους του Mega.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντόνα Δρούτσα ήταν επιλογή της Εύης Κουτσαυτάκη για την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου, στο πρόσωπο της οποίας πίστεψε πολύ η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του καναλιού.

Πηγή: youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν τα έλεγε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραίο το νέο teaser του ΑΝΤ1 για το νέο πρόγραμμα. Άραγε θα δούμε και νέα idents; Καλά ο Alpha πότε θα τα αλλάξει; Έχει κλείσει 10ετία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμ αφού δεν μπορούν να χτυπήσουν δημοσιογράφους του ΑΝΤ1, συμβιβάζονται έστω με δημοσιογράφους του MEGA