Έρχεται νέο ριάλιτι στο OPEN με παρουσιαστή τον...

8



Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 4/4 στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς του OPEN “Σαν Ψέμα”, όπου βρισκόταν εκεί και ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, έρχεται ένα νέο ριάλιτι και ο παρουσιαστής θα είναι ένα μεγάλο αστέρι της τραπ.

Ο λόγος για τον Light, ο οποίος θα βρεθεί στην θέση του παρουσιαστή για το νέο project ο οποίος θα πλαισιώνεται από μια “φοβερή κριτική επιτροπή” όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Το τρέιλερ του ριάλιτι θα γυριστεί την Παρασκευή και θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες, όπως αποκαλύφθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τώρα θα έχουμε και ριάλιτι με τράπερ. Ποιος θα το βλέπει;
    Θα έχει πάντως άφθονο υλικό για τους Ράδιο Αρβύλα και το Luben.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο την μια το ριαλιτυ με τραπερ,απο την αλλη το ριαλιτυ με τις πετροβολημενες ψωναρες που θελουν να γινουν παρουσιαστριες,μες στην ποιοτητα θα ειναι το προγραμμα του open την νεα σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Open δώσε στο κόσμο trashίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεί που αυτό το κανάλι είχε για χρόνια prime time φαντάσμα, παρόλο που είχαν γραφτεί πολλά σενάρια κατά καιρούς, ξαφνικά ένα μήνα πριν το τέλος σεζόν λένε θα κάνει πρεμιέρα καθημερινό reality με τη Μαλέσκου, reality για trapers, η Δρούζα με late night 3 φορές την εβδομάδα και ο Κουσουλός. 1 μήνα πριν το τέλος της σεζόν επαναλαμβάνω. Ακούστηκε και late night The Booth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασα ότι θα βγουν άμεσα στον αέρα το TV Queen, το Trap Star, η εκπομπή της Δρούζα, το Γηροκομείο και το After Dark. Βγαίνει και νέα καθημερινή σειρά από Δευτέρα. Επίσης ο Κοκλώνης δήλωσε ότι το Σεπτέμβριο θα δούμε μια σειρά εποχής που μας άρεσε ο πρώτος κύκλος. Ποια σειρά άραγε να εννοεί; Η Παραλία στην ΕΡΤ δε θα συνεχίσει αλλά ίσως βγει δεύτερος κύκλος. Επίσης είπε και για Παγιδευμένους ότι θα την έπαιζε στο κανάλι καθώς ψάχνει νέα στέγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι η Παράλια. Είναι η σειρά ΚΑΤΙΝΑ: Νούμερο 2, το νέο βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη. Η σειρά ξεκίνησε να στήνεται το 2020 (λίγο πριν τη δεύτερη καραντίνα) από την BarkingWell ως δραματική σειρά 2-3 επεισοδίων την εβδομάδα που θα έπαιζε απέναντι από τις Μέλισσες. Υποψήφια κανάλια (σύμφωνα με τα "γνωστά" site της εταιρίας ήταν Mega, Alpha, Star και Open). Τλκ κανείς δεν την αγόρασε ενώ γινόταν casting συνεχώς και ζητούσαν ηθοποιούς (είχε πάει και η κολλητή μου σε αυτά). Από τότε αγνοείται η τύχη της σειράς ενώ η Μεϊμαρίδη σε κάθε συνεντευξή της το αναφέρει.
      Τώρα την κάνουν, μετά από 4 χρόνια, mini σειρά και θα παίξει στο OPEN.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !