MEGA Καλημέρα: Το παρασκήνιο πίσω από το πρόωρο τέλος της εκπομπής - Θα συνεχίσει η Μελέτη στο MEGA;

5


Δεν είναι η πρώτη φορά που μια εκπομπή δεν επιστρέφει μετά το Πάσχα αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που υπάρχει και τέτοιο παρασκήνιο. Ο λόγος για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη της οποίας η τελευταία εκπομπή θα προβληθεί την Μ. Τετάρτη και δεν θα ξανά επιστρέψει στις οθόνες. Η Ελεονώρα φέτος πήρε όλα όσα ζήτησε από το MEGA με την έναρξη της σεζόν. Πρόσωπα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και την διάρκεια που ήθελε ώστε να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο εχθρό της εκπομπή της, το Happy Day. Και μπορεί να μην κατάφερε να κυνηγήσει τα ποσοστά της αντίπαλης εκπομπής του ALPHA κατάφερε όμως να κάνει καλύτερα ποσοστά από πέρσι και κάποιες φορές και καλύτερα από άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές ακόμα και του ίδιου του MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώτη κρούση για να μην συνεχίσει η εκπομπή έγινε τον Δεκέμβριο όταν τα στελέχη του MEGA της ανακοίνωσαν ότι θα μειωθεί η διάρκεια του MEGA Καλημερα για να δοθεί χώρος στο “Κοινωνία Ωρα MEGA”. Εκεί για πρώτη φορά η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει εκπομπή “σφηνάκι” και είναι καλύτερο να μην συνεχίσουν έτσι. Τότε τα στελέχη του καναλιού της ζήτησαν να προχωρήσουν έτσι με μια πιο σφιχτή εκπομπή και στην πορεία να επανεξατάσουν την κατάσταση. Μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα καθώς η εκπομπή δεν είχε σταθερή ώρα έναρξης. Τη μια ξεκινούσε στις 8, την άλλη στις 08.05, την άλλη στις 08.10 μέχρι που τον τελευταίο καιρό έφτανε κάποιες μέρες να βγαίνει στις 08.27, ενώ δεν ήταν το μόνο πρόβλημα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά αντί να γίνει το ραντεβού για να δουν τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη σεζόν, όπως άλλωστε προβλέπει και το συμβόλαιό της, έγινε ένα ραντεβού με τον κ. Σούσουλα όπου της ανακοινώνεται ότι λόγω Ευροεκλογών η ενημερωτική εκπομπή των Χασαπόπουλου – Βούλγαρη θα ολοκληρωνεται λίγο πριν τις 9 και διατυπώνεται και ένας προβληματισμός με την πορεία της εκπομπής καθώς όπως αναφέρθηκε “πιέζεται”. Συνεπώς, με τα νέα δεδομένα θα απέμεναν στην Ελεονώρα Μελέτη λιγότερο από 45 λεπτά εκπομπής και μάλιστα μαζί με τα break. Η ίδια θεώρησε ότι έτσι το “Mega Καλημέρα” δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και αποφάσισε να τελειώσει εδώ με την συγκεκριμένη εκπομπή.

Οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε ότι δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου της τόσο για να συνεχίσει του χρόνου την ίδια εκπομπή όσο και για να κάνει το 10 με 1 όπως ακούστηκε σήμερα – κατά την άποψή μου καθόλου τυχαία. Αντιθέτως, για το τελευταίο ακούγεται αφενός το όνομα της Φαίης Σκορδά, η οποία ναι μεν έχει κάνει ραντεβού με το MEGA και έχει ζητήσει μια σειρά από πράγματα αλλά αναμένει στο ακουστικό της, αφενός μην εκπλαγείτε αν τελικά δεν συμβεί τίποτα και η Δανάη Μπάρκα παραμείνει για ακόμη μια φορά στη θέση της.

Αυτο ωστόσο που έχει προταθεί στην Ελεονώρα Μελέτη για να συνεχίσει στο Μεγάλο Κανάλι είναι η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού του Σαββατοκύριακου για το οποίο οι πληροφορίες μου αναφέρουν αναζητούν τα στελέχη ένα πρόσωπο που να προέρχεται από την ενημέρωση και να είναι δημοσιογράφος. Η ίδια όμως απέρριψε αμέσως την πρόταση αυτή γιατί δεν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ έχω την απορία πώς μπορεί να συζητά με το MEGA αφού το κανάλι δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν τη θέλει. Ακόμα και να συμφωνήσει αύριο μεθαύριο θα της ξανακάνουν τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στον άλφα που είχε κάνει το Ώρα για μελέτη δεν είχε πετύχει

      Διαγραφή
  2. Καλά χαμός. Λέει το αποφάσισε η ίδια αλλά δε θα έπαιρνε μια τέτοια απόφαση αν οι του Mega με τον τρόπο τους δεν της έδειχναν την έξοδο. Εντωμεταξύ το βασικό της επάγγελμα είναι αυτό της δημοσιογράφου μια χαρά μπορεί να παρουσιάσει εκπομπή καθαρά ενημερωτική αλλά από την εποχή του ΑΝΤ1 έχει μπλέξει με αυτό το είμαι και δημοσιογράφος είμαι και παρουσιάστρια ψυχαγωγικού τα κάνω όλα και μπορώ και κάπως έτσι φτάσαμε στο πρόωρο τέλος της πρωινής της εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας το γυρίσει και αυτή στην ενημέρωση σαν τον Λιαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νιώθω ότι η Ελεονώρα Μελέτη απλά υπάρχει στα πράγματα εδώ και πολλά χρόνια χωρίς καμία ουσιαστική επιτυχία. Έχει να κάνει καλή τηλεθέαση από την περίοδο της Πρωινής Μελέτης το 2012. Ό,τι ακολούθησε μετά πήγε μονοψήφια (Μεσημεριανή Μελέτη, Μελέτησέ το!, Hashtag, Κεντρικό Δελτίο Epsilon, Μεσάνυχτα, Mega Καλημέρα). Εξαίρεση το Panorama που ήταν πάνω στους παίκτες του Survivor του 60% και η 1η σεζόν Μεσάνυχτα που έπαιρνε lead-in από τη 2η σεζόν του Τατουάζ που έκανε 30%.
    Ύστερα έκραζε τον Κουτσόπουλο στη Φάρμα που έκανε 11% στην prime time...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !