TV Stars Παρουσιάστε επιστρέφει - Σε αυτό το κανάλι θα το δουμε

2




To «TV Stars Παρουσιάστε» επιστρέφει μέσα από τo OPEN. Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του σόου και ποια άτομα θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή;

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει το ριάλιτι ανεύρεσης παρουσιαστών «TV Stars Παρουσιάστε» έρχεται σύντομα στο OPEN, σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα και το σόου θα βγει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το ζήτημα όμως είναι ποιος θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο σόου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα είναι στο κομμάτι της παρουσίασης του «TV Stars Παρουσιάστε» και κατά μεγάλη πιθανότητα, θα είναι ο διευθυντής της σχολής των εν δυνάμει παρουσιαστών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία ονόματα γυναικών βολιδοσκοπούνται για το τιμόνι της παρουσίασης. Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει πέσει στο τραπέζι και είναι και η επικρατέστερη επιλογή. Ένα δεύτερο όνομα είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία αναμένει έτσι κι αλλιώς να αναλάβει μία δική της εκπομπή στο OPEN.

Το τρίτο πρόσωπο αφορά σε ένα άτομο που ανήκει στο δυναμικό άλλου καναλιού, αλλά αναμένεται να λήξει η συνεργασία του στο τέλος της σεζόν. Γίνονται σημαντικές προσπάθειες για εύρεση παρουσιαστή του σόου και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Tα ονόματα που φλερτάρουν με την κριτική επιτροπή

Όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στο Fay’s Time ο Γρηγόρης Μελάς είναι ένα από τα ονόματα που τους έχει γίνει πρόταση να δούμε στην κριτική επιτροπή του σόου παρουσίασης.

Τα άλλα ονόματα που έχουν δεχθεί πρόταση, αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη θετικά, για να αναλάβουν μία θέση στην κριτική επιτροπή είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Έλενα Χριστοπούλου και η Σάσα Σταμάτη.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν τους προλαβαίνουμε πια αυτούς του Open. Εκεί που λες έπιασαν πάτο με τις αποφάσεις του για τη νέα τηλεοπτική χρονιά έρχεται μια καινούρια είδηση και καταλαβαίνεις πως δεν έχει πάτο το δικό τους βαρέλι. Τί να σχολιάσεις τώρα με τα νέα αυτά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κοκλωνης εχει βαλει στοχο να επαναφερει ολα τα ξεχασμενα σκουπιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !