MEGA: Αυτόν σκέφτονται για το τηλεπαιχνίδι One Question;

4


Και επειδή λέγονται – και παρεξηγούνται- πολλά, οι πληροφορίες μας λένε πως ούτε η Δανάη Μπάρκα ούτε ο Κώστας Τσουρός έχουν λόγο να ανησυχούν καθώς το κανάλι εκτιμάει ιδιαίτερα την προσπάθειά τους. 

Ένας επανασχεδιασμός στρατηγικής δεν σημαίνει απαξίωση ή υποτίμηση ενός παρουσιαστή, ούτε ότι η αλλαγή ζώνης μιας εκπομπής σημαίνει την απόρριψή της. 

Στους διαδρόμους του Mega, ένα από τα σενάρια που ακούγονται έντονα προορίζει τον Κώστα Τσουρό στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού One Question, όταν αρκετοί πιστεύουν ότι θα ταίριαζε περισσότερο σε μία διαφορετική περσόνα, όπως αυτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. 

Πάντως και εκεί, όπως και στο Deal που επιστρέφει στον Alpha, δεν θα υπάρξει, λένε, απευθείας ανάθεση αλλά θα γίνουν δοκιμαστικά.

Πηγή: okmag.gr – Νίκος Γεωργιάδης

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν η Δανάη ήρθε στο πρωινό το Mega μίλαγε για ένα πρωινό διαφορετικό για ένα πρωινό εναλλακτικό με μια παρουσιάστρια διαφορετική σε σχέση με τις παρουσιάστριες που ο κόσμος είχε συνηθίσει να βλέπει. Όταν λοιπόν κάποια χρόνια μετά αλλάζεις στρατηγική και θέλεις να επαναφέρεις το πρωινό έτσι όπως ο κόσμος το ξέρει -γιατί σιγά μην η Φαίη παρουσιάσει κάτι διαφορετικό ότι έκανε ως τώρα στα πρωινά αυτό θα κάνει και εκεί την ίδια συνταγή θα ακολουθήσει- ε θέλοντας και μη δηλώνεις πως η προηγούμενη στρατηγική απέτυχε. Μπορεί να μην χρεώνεις την αποτυχία στην παρουσιάστρια αυτή καθ' εαυτή αλλά σίγουρα θεωρείς πως η εκπομπή και ο τρόπος που είχε σχεδιαστεί δεν απέδωσε για αυτό και επανέρχεσαι στις εργοστασιακές σου ρυθμίσεις και σε συνταγές δοκιμασμένες για χρόνια. Τώρα αν θα σου βγει η στρατηγική αυτή και θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα θα δείξει.
    Μεταξύ Ουγγαρέζου και Τσουρού χίλιες φορές ο δεύτερος για εμένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κανάλια επιμένουν με τον πρώτο και επιμένει και ο ίδιος. Του ταιριάζει καλύτερα το ραδιόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε η παρουσιάστρια φταίει ούτε ο τρόπος σχεδιασμού της εκπομπής της Δανάης, αλλά η δίψα του κόσμου για κιτρινισμούς, κλειδαρότρυπα και ίντριγκες...

      Διαγραφή
  2. Ο Ουγγαρέζος έχει παρουσιάσει 2 τηλεπαιχνίδια. Το Minute to win it που κόπηκε στα 10 επεισόδια και το Smart Face που κόπηκε στα 5 επεισόδια. Και τα δύο στο MEGA. Πάρτε τον Ουγγαρέζο λοιπόν να συνεχίσει την παράδοση και να κοπεί στα 3 επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δαναη είχε πολλα εμπορικά ή όχι; Μηπως γι αυτο τη διωχνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !