Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (22/1/2024)

4



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατι τρέχει με τα νούμερα. Ειναι πάρα πολυ χαμηλά όλοι. Και εντάξει για όλους θα το πιστευα αλλα όταν η ελια δεν κανει μέσο όρο 11,5-13 κάτι τρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τρέχει τίποτα. Και ο Σασμος που ήταν πιο ψηλά από την Ελιά έπεσε. Απλώς μπήκε το Masterchef στον ανταγωνισμό. Μπορεί να μην κρατήσει τα νούμερα του θα φανεί. Αλλά ο κόσμος βαρέθηκε με τα ίδια σενάρια. Μια επανάληψη όλα πια.

      Διαγραφή
  2. Aνοιξτε τα σχολια για μερα να γινει τζερτζελο!!! Τι νούμερα είναι αυτά!!! Εχω πέσει κάτω. Οι αρβυλα ξεκινησαν χαμηλά και θα ανέβουν σήμερα. Η μαγισσα έμεινε στα 15αρια της προηγουμενης βδομαδας που ελπιζω να συνεχιστουν, το μαστερσεφ κάθε μέρα πέφτει δυο μονάδες σήμερα εκανε 17, οι παγιδευμένοι στα 9αρια τους, το ναυάγιο έπεσε κι αυτό σε 8-9, το σαρβάιβορ τσιμπησε αρκετά μετά τις 10 και μιση σε σημείο να φτασει τη μάγισσα στο μέσο όρο αλλα στα τέταρτα αλλο πράγμα.
    Η ελια που πάντα κάνει 13 κάπως κρατήθηκε την πρώτη ωρα και μετά 9αρια. Την μεγαλυτερη πανωλεθρια βεβαια την έπαθε ο σασμός. Ξεκινησε φέτος με καπου σταθερα 14 αναλόγως και με την μέρα, την Πέμπτη έκανε μέχρι και 17 και εφτασε να μην κάνει πάνω απο 12 σε 7 ολοκληρα τεταρτα. Ο σασμός που πέρσι το χαμηλό του ηταν το τελευταίο τεταρτο που τελειωνε και εκει έκανε 16. Πρεπει να εχουν καταστρέψει το σενάριο εντελώς για να τους έχει κλάσει τόσο ο κόσμος.
    Το κάνε οτι κοιμάσαι επισης έπεσε. Με το ζορι 2,8 και η παραλια με το ζορι κρατησε δυο τέταρτα στο 6.
    Επεσαν κορμιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το περίμενα για το Masterchef. Η Μάγισσα είναι η μόνη που τον κόντραρε για το μισό της επεισόδιο και μετά ήταν δεύτερη. Σασμος και ελιά σοκ. Μου αρέσει που θέλουν να τα πάνε και 4η χρόνια. Καλά μονοψήφια σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !