Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στη ζώνη, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με τη Real News.
Συγκεκριμένα μετά την απόφαση του Open να μετακινήσει την πετυχημένη σειρά «Έρωτας φυγάς» στη βραδινή ζώνη (στις 20:00 πρεμιέρα απόψε), αλλάζει τοπίο, ενώ έρχονται και νέες ανατροπές.
Η ΕΡΤ «απαντά» από την πλευρά της, κάνοντας «τράμπα» δύο νέων ψυχαγωγικών προγραμμάτων της πριν καν αυτά βγουν στον «αέρα».
Η καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα», η οποία αρχικά προοριζόταν για προβολή στις 20:15, μετακινείται τελικά στις 19:10, το νέο τηλεπαιχνίδι «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, θα πάρει τη θέση της στις 20:15, ενώ η σειρά «Τρίτος όροφος» θα έπεται στις 21:15.


Καλά έκανε η ΕΡΤ1 και εβαλε την Ηλεκτρα νωρίτερα μπας και πιασει κανα νουμεράκι οπως έκανε ο ερωτας φυγάς. Στις 8 με τον φυγά, τον παράδεισο και τον εκατομμυριουχο/αρβυλα δεν είχε ελπίδες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤo switch πάλι μπορεί να πάει ψιλοκαλά για τα δεδομένα της ερτ (κανα 6-7) αφου δεν θα παιζουν αλλα τηλεπαιχνιδια εκεινη την ωρα
Η Ηλεκτρα δεν εχει ελπίδες όπου και να τη βάλουν. Το καστ τελειως αδιάφορο. Πιο αδιάφορο κι απ το σεναριο.
ΔιαγραφήΓιατί αδιάφορο καστ αν εξαιρέσουμε τον Τότσικα; Όλοι οι υπόλοιποι είναι μια χαρά ηθοποιοί. Και για το σενάριο πώς το ξέρεις ότι είναι αδιάφορο χωρίς να το δεις;
Διαγραφή