«Ναυάγιο»: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες- Μεγάλη έκπληξη οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA -

0



Το Mega έκανε έχει μπει για τα καλά την τελευταία διετία στην κούρσα της μυθοπλασίας και τα αποτελέσματα φάνηκαν αμέσως σε επίπεδο τηλεθέασης.

Μια νέα μεγάλη παραγωγή έρχεται στο MEGA με τίτλο ‘Ναύαγιο’, με τους Γιάννη Στάνκογλου και Αναστασία Παντούση να κλείνουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, το οποίο με την σειρά του πατάει πάνω σε πραγματικά γεγονότα.


Tο «Ναυάγιο» αφηγείται την ιστορία του πολύνεκρου ναυτικού δυστυχήματος που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 1966 στην θαλάσσια περιοχή της Φαλκονέρας, σε μικρή απόσταση από τις ακτές της Κρήτης, με 217 επιβεβαιωμένους νεκρούς. Το οχηματαγωγό – επιβαταγωγό Ηράκλειο που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Σούδας βυθίστηκε παρασέρνοντας στον υγρό τάφο του τους περισσότερους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος. Η τραγωδία βύθισε στο πένθος την Κρήτη και γιγάντωσε την οργή για τα ελλιπή μέσα διάσωσης, την κακή κατάσταση του πλοίου που διέθετε πλαστά πιστοποιητικά αξιοπλοΐας και την ολιγωρία των αρχών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !