Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο «ΑΝΤ1 FLASHBACK»

0


Αυτό το Σάββατο 10 Ιουνίου και την Κυριακή 11 Ιουνίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΕΙΡΑ... ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ

Κατάφεραν να μας κρατήσουν σε αγωνία και να μας κάνουν να συμπάσχουμε με τους αγαπημένους μας ήρωες, βιώνοντας, σαν να ήταν δικά μας, όλα τα προβλήματα που κάθε φορά τους βασάνιζαν. Σειρές δραματικές, αστυνομικές, μυστηρίου ή ακόμη και εποχής, συνόδευσαν τα βράδια μας και ταυτίστηκαν με τις πιο έντονες τηλεοπτικές στιγμές μυθοπλασίας. Δείτε ένα απόσπασμα από τα πρώτα υποκριτικά βήματα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Θυσία» του ΑΝΤ1: https://www.youtube.com/watch?v=Brs3zax-eNY

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ρένια Λουιζίδου, η Ντέπυ Γκολεμά και ο Θάνος Καληώρας.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

SHOW… ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Αυτή την Κυριακή θυμόμαστε τα καλύτερα show του ΑΝΤ1! Τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και σταρ της διεθνούς show biz έχουν παρελάσει από την οθόνη του ΑΝΤ1 από την πρώτη μέρα λειτουργίας του μέσα από τα λαμπερά show του σταθμού. Πολλοί αγαπημένοι διάσημοι έχουν υπάρξει από τους καλύτερους οικοδεσπότες της ψυχαγωγίας.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μεγακλής Βιντιάδης, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Σάββας Πούμπουρας.

«ΑΝΤ1 FLASHBACK»: Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έρχεται για να μας ταξιδέψει και να γεμίσει τα Σαββατοκύριακά μας με ευχάριστες στιγμές και ξεχωριστές αναμνήσεις. Είστε έτοιμοι για ένα μοναδικό ταξίδι στον τηλεοπτικό… χρόνο;


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !