Απο το MEGA στον ANT1 για το 5X5;

2


Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε οριστικά τη συνέχεια του τηλεπαιχνιδιού «5 Χ 5» μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από το κανάλι με προορισμό τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα το φετινό φινάλε έχει ήδη γυριστεί με τον Μάρκο να αποχαιρετά οριστικά τους τηλεθεατές του τηλεπαιχνιδιού που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του 1990 υπό τον τίτλο «Κόντρες» και παρουσιαστή τον αείμνηστο Βλάση Μπονάτσο. Τα δοκιμαστικά για τον νέο παρουσιαστή του «5 Χ 5» θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα: Του Τόνι Σφήνου ο οποίος έχει παρουσιάσει παιχνίδια και στο παρελθόν («Το ταίρι ξέρει», «Super Market»), του ηθοποιού Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος είχε δεχθεί πρόταση και για τον «Μονομάχο» που θα παρουσιάσει τελικά στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Φερεντίνος, του Μελέτη Ηλία ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει αντίστοιχο πρότζεκτ είχε όμως δεχθεί προτάσεις για παρουσίαση («Total Black Out», «Cash or Trash») και του Γιώργου Λέντζα, του οποίου η τελευταία τηλεοπτική δουλειά ήταν το «Μεγάλο Παιχνίδι» στην ΕΡΤ1. 

Στη λίστα τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν και νέα ονόματα καθώς ο χρόνος για την έναρξη των γυρισμάτων πιέζει. Ένα ακόμη όνομα μεταξύ αυτών είναι ο Σάββας Πούμπουρας που το συμβόλαιό του με την Ελένη Μενεγάκη και το Mega λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν χωρίς βέβαια να αποκλείεται η πιθανότητα να ανανεωθεί.

Πηγή: reader

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !