Πιο παλιακό δεν έχει...

2




Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε μέσα από τη σημερινή της εκπομπή Χαμογέλα και πάλι να δώσει τέλος σε μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου την οποία η πρώτη πήρε τηλέφωνο αλλά δεν της το σήκωσε ποτέ. 

Σήμερα (8/4) λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να δώσει ένα τέλος στην παγωμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους, καταθέτοντας on air τη δική της σκέψη για όλα όσα είχαν σχολιαστεί σε προηγούμενη εκπομπή της για την Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν σε παλιότερη εκπομπή το πάνελ της Χρηστίδου σχολίασε τη δήθεν κόντρα της Καινούργιου με τον Μουτσινά. Η Κατερίνα όμως έδειξε να ενοχλείται από τα συγκεκριμένα σχόλια και μέσω της δικής της εκπομπής Super Κατερίνα, λίγες μέρες αργότερα τοποθετήθηκε στον «αέρα» για το συγκεκριμένο θέμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να λύσει το όλο θέμα με τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, η οποία όμως δεν κατέστη δυνατή αφού η Κατερίνα Καινούργιου δεν τής σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο. Έτσι, η Σίσσυ αποφάσισε να μιλήσει γι' αυτό:

«Είναι γνωστό πια, έχει αποκαλυφθεί ότι είμαστε εμμονικοί. Επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ, δηλαδή νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά με το πέπλο του χιούμορ αλλά όχι… και κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από τη μία εκπομπή στην άλλη… αλλά ήρθε η ώρα να απαντήσουμε κι εμείς», είπε χαριτολογώντας η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν το βίντεο.

«Παιδιά, αισθάνομαι ότι έχουμε χάσει λίγο το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά και βάζω και εμάς μέσα. Είμαστε καλά; Μην τα παίρνουμε όλα τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα Και Πάλι».


«Μόλις πιάσαμε αυτό το θέμα, το διευκρινίσαμε στον αέρα, ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι κάνουμε πλάκα και ότι είναι μια χαρά μεταξύ τους. Μάλλον όχι τελικά. Είπα να το κάνουμε και λίγο θέμα, γιατί αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα, να το διευκρινίσουμε ότι όλο αυτό είναι για χαβαλέ».

«Να πούμε βέβαια ότι αυτό το θέμα άνοιξε με αφορμή τη συνέντευξη που μας έδωσε η Χρύσλα στην εκπομπή. Δεν σκεφτήκαμε ότι επειδή είναι η ίδια εταιρία παραγωγής δεν ήταν σωστό να κάνουμε συνέντευξη στη Χρύσλα. Κι εσείς την άλλη μέρα δεν πήγατε κάτω απ’ το σπίτι της Ελένης 7 η ώρα το πρωί;», αναρωτήθηκε με νόημα η παρουσιάστρια του MEGA.



«Εμένα δεν μου αρέσει να τα κάνω αυτά στον αέρα αλλά το λέω επειδή την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Παιδί μου, μου έχει θυμώσει; Μια πλάκα κάναμε. Δεν πειράζει, παιδιά, ορίστε η Κατερίνα που δεν μιλάει πουθενά θα μιλήσει στον Νίκο. Δουλίτσα να υπάρχει», είπε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και μετά αναρωτιούνται γιατί η Χριστίδου έχει αρχίσει να κάνει ξανά στο mega τα ίδια νούμερα που έκανε στο open που έχει μικρότερη δυναμική από το mega ενώ τη πρώτη της χρονιά έσκιζε και γιατί η Καινούργιου παλεύει μπας και βγει πρώτη ακόμη και μετά το "σπάσιμο" του πρωινού σε 2 εκπομπές (πρωινό και πρωινό μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !