Σάκης Τανιμανίδης για Dragons Den: «Του χρόνου θα πάει καλύτερα για κάποιους βασικούς λόγους»

0



Συνέντευξη στο περιοδικό Startuper Mag και τους Γιάννη Διονάτο και Αλέξανδρο Ελευθεριάδη παραχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας μίλησε για το Dragons Den και όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν στις οθόνες μας.

Οι επενδύσεις που έχουμε δει γίνονται;

Στο Dragons Den βλέπουμε προφορικές συμφωνίες και όχι γραπτές. Επίσης, είναι κοινώς αποδεκτό σε παγκόσμιο επίπεδο, επειδή το Dragons Den παίζεται σε περίπου 25 χώρες, ότι τίποτα δεν ισχύει εάν δεν μπει η τζίφρα που λέμε. Άρα λοιπόν σε παγκόσμιο επίπεδο από τις προφορικές συμφωνίες που βλέπουμε στην τηλεόραση υλοποιούνται στη συνέχεια το 50-60%.

Είναι σημαντικό να παρακολουθήσουμε την πορεία αυτών των επενδύσεων;

Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει στα Dragons Den του εξωτερικού, απλώς αυτό συμβαίνει την τρίτη και την τέταρτη σεζόν. Γιατί θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν, να γίνει η επένδυση, να ωριμάσει και αυτό θέλει μίνιμουμ 1 χρόνο. Όταν γυριστεί εκείνη η σεζόν, που υποθέτω ότι θα είναι η τρίτη σεζόν για αυτά που βλέπουμε τώρα, θα μπορέσουμε να πάμε να τους βρούμε με μία κάμερα και να δείξουμε την εξέλιξη που είχανε.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του Dragons Den. Τι καινούργιο να περιμένουμε; Θα δούμε διαφορετικούς Dragons; Θα δούμε εσένα σε άλλο ρόλο;

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω τον ρόλο που θα ήθελα, δηλαδή να είμαι Dragon, γιατί ως παραγωγός υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων. Εγώ θα μείνω στον ίδιο ρόλο, θα είμαι 2-3 βήματα παραπίσω, να μιλάω με τους επιχειρηματίες που έρχονται, να τους εμψυχώνω.

Ουσιαστικά, ο δικός μου ο ρόλος είναι να οργανώνω το show μαζί με τον ΑΝΤ1 και τον Μιχάλη Ισκά, που είναι ο συμπαραγωγός και βασικός λόγος επιτυχίας του show. Τώρα, το Dragons Den είναι αυτό που λέμε second season show, θα πάει καλύτερα δηλαδή την επόμενη σεζόν για κάποιους βασικούς λόγους. Πρώτον, επειδή οι Dragons, καθώς δεν είναι τηλεοπτικά πρόσωπα, τους παίρνει ένα χρονικό διάστημα να εξοικειωθούν.

Άρα, τη δεύτερη σεζόν θα είναι πολύ πιο άνετοι. Επίσης, θα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη δεξαμενή από επιχειρηματίες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή για να έρθουν στο show Και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερη ποιότητα, γιατί θα έχουμε μεγαλύτερη ευκαιρία στην επιλογή.

Νέους Dragons;

Αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !