Απο τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 για τους Προδότες;

2



Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, έρχεται στον ΑΝΤ1! Μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα. «Οι Προδότες» είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής, περιπέτειας και μυστηρίου. Μία αναμέτρηση μεταξύ του «καλού» και του «κακού», μία «μάχη» στην οποία όλοι, μπορούμε να είμαστε, είτε Πιστοί είτε Προδότες!

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια των τελευταίων ετών, έχοντας κερδίσει τους τηλεθεατές σε όσες χώρες έχει προβληθεί. Σύντομα λοιπόν οι Προδότες θα πάρουν θέση και στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με σκοπό να… κεντρίσουν και το εγχώριο τηλεοπτικό κοινό.

Ήδη πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν για την θέση του παρουσιαστή... Ένα ακόμα πρόσωπο που αν απαντήσει θετικά,  θα αποτελέσει μεταγραφή, είναι και αυτό του Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής  θα αποδεσμευτεί απο τον ΣΚΑΙ καθώς το THE VOICE ακόμα κι αν βγει του χρόνου , θα βγει με νέα επιτροπή.

Πάντως οι φήμες θέλουν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να είναι τελικώς ο παρουσιαστής,  χωρίς όμως αυτό να είναι επίσημο (για την ώρα).

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα καταφέρει η παραγωγή να βρει παίκτες που θα μπορέσουν να υπηρετήσουν το συγκεκριμένο κονσεπτ; Δεν είναι απλό, κάποιοι θα πρέπει να παίξουν καλά τον ρόλο τους. "Προδότες" λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ρουβάς με οτοκιου δεν μπορεί, χωρίς οτοκιου πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !