Θέλουν την Ντορέττα στο DEAL;

2


Την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου σχεδιάζουν στον Alpha. Και μπορεί ο παρουσιαστής να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Σεπτέμβριο με το κανάλι και άρα να μην του επιτρέπεται να κάνει κάτι στον Σκάι, αλλά στον Alpha δεν έχουν τα ίδια κολλήματα.

Ετσι ψάχνουν τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια που θα τον αντικαταστήσει. Μάλιστα, μετά το Πάσχα θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις για την παραγωγή που θα παίξει στην απογευματινή ζώνη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για τηλεπαιχνίδι, ενώ δεν αποκλείστηκε να συνεχίσει και το «Deal», αλλά αυτή τη φορά με νέο παρουσιαστή και συγκεκριμένα γυναίκα! Φήμες θέλουν γι’ αυτόν τον ρόλο την όμορφη ηθοποιό και με εμπειρία στα τηλεπαιχνίδια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Εναλλακτικά υπάρχουν άλλα δύο κόνσεπτ στη διάθεση του Alpha. Το ένα είναι το «Μεγάλο παζάρι» και το δεύτερο το «Password», που στο ΝΒC έχει τον Τζίμι Φάλον στην παρουσίαση και θυμίζει το «Ταμπού», καθώς προσπαθείς να περιγράψεις μια λέξη στον συμπαίκτη σου.

Πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τραγέλαφος. Στον Σκαι δεν είχε κάνει παιχνίδι με πλήρη αποτυχία; Και την ξανασκέφτονται; Αντί να βρουν έναν άντρα που να θυμίζει Φερεντίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !