Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της Παπαθωμά για τον Γεωργούλη – Έξαλλες Καινούργιου και Χριστοπούλου

6



Σάλο προκάλεσε μία ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Αλέξη Γεωργούλη. Εναντίον της τάχθηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου και η Έλενα Χριστοπούλου, μέσα από αναφορές τους στις πρωινές εκπομπές.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.


Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε εμφανώς θυμωμένη με την ανάρτηση της ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ντροπιαστική. “Παιδιά τι είναι αυτά, ντροπιαστικό” ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους. Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κ. Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε τη γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή, αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι… μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.


Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε ότι: «Εδώ η τραγωδία δεν είναι αυτή. Δεν πάει μόνο να “ξεπλύνει” τον φερόμενο ως βιαστή, το θέμα είναι ότι πάει να ενοχοποιήσει το φερόμενο ως θύμα. Δεν παίρνει καμία απόσταση».

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κανονικά όλοι θα έπρεπε να είναι έξαλλοι με αυτή την κατάπτυστη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλιστα... Ηθικη a la carte απο την κυρια Παπαθωμα. Πανω απο ολα το κομμα και μετα η κοινωνια και το ηθος... Λες και τα παθη του καθενος μπορουν παντα να κατευθυνονται απο τη λογικη. "Α μην βιασω τη δικηγορο, θα με καταγγειλει". ΕΛΕΟΣ! αποψεις απο γυναικα κιολας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξαλλες θα έπρεπε με αυτά που έχουν κάνει οι ίδιες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να τις πάρω στα σοβαρά. Μόνο υποκρισία βλέπω εγώ σε τέτοιες καταστάσεις. Και αυτό επειδή ειδικά από την μία εκπομπή έχουν αυτή τη χρονιά ακουστεί απίστευτα πράγματα για γυναίκες και εκεί σιώπησαν και πήγαν απλώς παρακάτω. Η συγκεκριμένη υπόθεση για μένα απλώς ξεσκέπασε την υποκρισία πολλών στην τηλεόραση. Για άλλες υποθέσεις έσκιζαν τα ιμάτια τους και έβγαζαν από τις εκπομπές τους αθώους και ενόχους όταν δεν είναι ούτε δικαστές ούτε εισαγγελείς. Τώρα κάποιοι από αυτούς επικαλούνται τα δικαστήρια και το τί λέει το τεκμήριο της αθωότητας. Που τώρα σωστά τα λένε και σε κοινωνίες με νόμους και πολιτισμό τα δικαστήρια αποφασίζουν ενόχους και αθώους και όχι η τηλεόραση, τα social media, τα Hashtag στο twitter, το τί γράφω εγώ ή κάποιος άλλος εδώ και τα σχετικά. Αλλά αυτό θα έπρεπε να το λένε για όλους και να μην σκίζουν τα ρούχα τους αγανακτώντας για την κακία του κόσμου. Μόνο υποκρισία βλέπω σε όλες αυτές τις εκπομπές και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Έξαλλες" ανάλογα τα συμφέροντα......,αλλά κάθε μέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !