Η Μπεκατώρου θα παίξει μπάλα το βράδυ...

0


Ένα παιχνίδι γνώσεων και βαθιάς ευαισθησίας!

Το «The Chase» και το αθλητικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα UniquAll ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο την ενδυνάμωση και εξέλιξη των νευροδιαφορετικών παιδιών.

Την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου και την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 20:50, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase», επιδίδεται σε συναρπαστικές καταδιώξεις γνώσεων με άρωμα γηπέδου!

Λίγο πριν από τους αγώνες του UEFA Champions League στο MEGA, η Μαρία Μπεκατώρου σφυρίζει την έναρξη των αναμετρήσεων και το ξέφρενο κυνήγι ξεκινά.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και εμπνευστής του προγράμματος UniquAll Δημήτρης Παπανικολάου και οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές του MEGA, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος και Σοφία Αλατζά δοκιμάζουν τις γνώσεις τους στα αθλητικά και αντιμετωπίζουν τη «Γυναίκα με τα Μαύρα» και το «Γεράκι».


Τα έσοδα από τις καταδιώξεις γνώσεων με αέρα UEFA Champions League θα διατεθούν στο αθλητικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα UniquAll.


Το UniquAll είναι ένα αθλητικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση νευροδιαφορετικών παιδιών. Αποστολή του είναι η παροχή κατάλληλου περιβάλλοντος συνεκπαίδευσης και συνάθλησης μεταξύ παιδιών τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης. Εμπνευστής του προγράμματος είναι ο σπουδαίος βετεράνος αθλητής του μπάσκετ, Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος έχει αφιερωθεί στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Συνοδοιπόροι και πρεσβευτές του προγράμματος, είναι ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μοναδικός Έλληνας μέλος του Hall of Fame, Νίκος Γκάλης, και ο πρωταθλητής και δις MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο πρώτοι δύο κύκλοι


εφαρμογής του προγράμματος του UniquAll αφορούν στην εκμάθηση της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής σε παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού.


Η ευγενής άμιλλα του αθλητισμού σε όλο της το μεγαλείο για έναν πραγματικά καλό σκοπό!


«THE CHASE» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ


Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:50

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !