ΚΑΝΕ ΟΤΙ Κ#ΙΜΑΣΑΙ στην ΕΡΤ1 - Ποιο μεγάλο σοκ περιμένει την Άννα;

0



Ο Γιάννης αθωώνεται από τις κατηγορίες μετά τη σύλληψη του Τάκη. Η Βικτόρια παραδέχεται στον Νικόλα ότι ζήτησε τη βοήθεια του Λημνιού για να τους προστατέψει από το κύκλωμα των τοκογλύφων. Ο Λευτέρης πιέζει την Άννα να τα ξαναβρούν, αυτή, όμως, του ζητάει να προσπαθήσει με τη Ρέα. Ο Νικόλας αρνείται κάθε υποψία της Αστυνομίας σε βάρος του, ενώ ο Λημνιός απαιτεί από τη Βικτόρια να του ανταποδώσει τη χάρη που της έκανε.


Μη χάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.


Επεισόδιο 53ο. Ποιος θέλει να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της Αστυνομίας; Η Βικτόρια παραδέχεται στον Νικόλα ότι ζήτησε τη βοήθεια του Λημνιού για να τους προστατέψει από το κύκλωμα των τοκογλύφων.

Ο Γιάννης αθωώνεται από τις κατηγορίες μετά τη σύλληψη του Τάκη, αλλά η μητέρα του είναι αποφασισμένη να τον απομακρύνει από το σχολείο. Η Ρέα ζητάει τη βοήθεια της Άννας, θεωρώντας ότι ο Λευτέρης δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της και ότι την συγκρίνει διαρκώς με την πρώην σύζυγό του.

Ποιους άλλους κρυφούς συνεργάτες έχει το δίκτυο του Ματθαίου; Ποια στοιχεία έχει εναντίον του Νικόλα ο Ίσσαρης;


Επεισόδιο 54ο. Ο Νικόλας αρνείται κάθε υποψία της Αστυνομίας σε βάρος του. Η Βικτόρια προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση της με τον Στάθη και να τον στηρίξει στην εφηβική του ανασφάλεια.

Ο Λευτέρης πιέζει την Άννα μια τελευταία φορά να τα ξαναβρούν. Της ζητάει να τον συγχωρήσει και να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια να είναι μαζί. Η Άννα του ζητάει να κάνει αυτή την προσπάθεια με την Ρέα, η οποία τον αγαπάει και τον χρειάζεται ακόμα περισσότερο.

Γιατί πιέζει ο Λημνιός τη Βικτόρια; Τι πρέπει ακόμα να κάνει για να ανταποδώσει τη χάρη που της έκανε;

Ποιο είναι το μεγάλο σοκ που περιμένει την Άννα;

Στον ρόλο της ανακρίτριας Βάλβη η Ναταλία Τσαλίκη, στον ρόλο του Λημνιού, του προϊαταμένου της Υπηρεσίας Πληροφοριών ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και Βασίλης Ρίσβας στον ρόλο του Ματθαίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !