Προς "πάγο" το «5 Χ 5»

2



Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει νέος κύκλος δοκιμαστικών για το «5 Χ 5» στον ΑΝΤ1 ώστε να βρεθεί τελικά ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή. Στην πρώτη φάση των δοκιμαστικών φαίνεται πως προβάδισμα είχε η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Τόνι Σφήνου που ήταν το πρώτο όνομα  που ακούστηκε για τη «μετά Μάρκον» εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον νέο κύκλο των δοκιμαστικών θα περάσουν επίσης η Βάσω Λασκαράκη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος. 

Μάλιστα πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM λένε πώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιχνίδι να μπει στο «ψυγείο» του ΑΝΤ1 για ένα διάστημα αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος παρουσιαστής...
Άλλωστε το γούστο του ΑΝΤ1 το ξέρουμε (εκπομπές YOUTUBE)... , όπως και που θα καταλήξει. Εύχομαι να με διαψεύσουν...

Πάντως η τηλεθέαση που κάνει το τηλεπαιχνίδι αυτή τη χρονιά είναι απογοητευτική...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τις τηλεθεασεις που κανει φετος καλυτερα να ολοκληρωθει οριστικα.Αν το παρουσιασει αλλο προσωπο που δεν θα εχει την ιδια δυναμικη με τον Σεφερλη προβλεπεται να πεσουν ακομα περισσοτερο τα νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν κονσεπτ είναι καλό και γενικά όποτε. έπαιζε έκανε επιτυχία. Αλλά για εμένα ο Σεφέρλης απτην αρχή δε μου άρεσε κι αυτός είναι κ ο λόγος που με κουράζει και δεν το βλέπω. Το χιούμορ του δεν είναι του γούστο μου κ επίσης η άρθρωση του δεν είναι καθόλου καλή. Με άλλον παρουσιαστή και με ολικο λίφτινγκ στο σκηνικό ακόμα και αλλαγή τίτλου θα έλεγα θα πάει καλά. Επίσης για κάποιο λόγο το τελευταίο χρόνο οι απαντήσεις του κοινου φαίνονται αφύσικες. Καλό θα ήταν να έπαιζε λίγο αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !