Ο Ν. Χατζηνικολάου διαφώνησε με το timing της δημοσκόπησης - Πρέπει να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, την έχω εκφράσει και στην διοίκηση

1



Ενοχλημένος για την χρονική περίοδο που έγινε η δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ANT1 εμφανίστηκε, ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος σημειώνεται παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Την αντίθεσή του για την σημερινή δημοσκόπηση του ANT1 εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης από τον Θωμά Γεράκη της Marc.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, την έχω εκφράσει και στην διοίκηση».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του ANT1 ανέφερε, «γίνεται δημοσκόπηση την ώρα που γίνονται κηδείες, το θέμα είναι σε μια συναισθηματική έκρηξη».

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης της Marc, απαντώντας στα όσα σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συμπλήρωσε στη συνέχεια κατά την παρατήρησή του ότι και οι δημοσκοπήσεις μετά την τραγωδία στο Μάτι έγιναν έξι εβδομάδες μετά καταλήγοντας, «αυτό για εμένα δεν είναι επιχείρημα ότι είναι προεκλογική περίοδος».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν σε πιστεύουμε....Απλά ντροπή...Σκυλευση νεκρών για να μην χάσει την εξουσια η Κυβερνηση.Ντροπη,και ποταπό ..Μηδέν σεβασμό στις οικογένειές ,νεκρών,τραυματιών,,αγνοουμένων και διασωθέντων..Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !