Ξεκίνησε γυρίσματα η Αλιμπέρτη - Η Γερμανού παρουσιάστρια του Secter Song

1



Στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς του STAR, «IQ160», βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, δίνοντας πληροφορίες για τα τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται και τα προγράμματα που θα δούμε στις οθόνες μας το επόμενο διάστημα από την BarkingWell.

«Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεώνει στο MEGA. Δεν είναι για καθημερινό, είναι για Σαββατοκύριακο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.


«Έρχεται το Secret Song στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού», πρόσθεσε στη συνέχεια.


Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Fame Story, σημειώνοντας: «Έρχεται τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει, βλέπετε πως είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το J2US θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο».


Όσον αφορά την τηλεοπτική επάνοδο της Σοφίας Αλιμπέρτη, ο παρουσιαστής και παραγωγός τονίζει:


«Το Dr.Oz αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει γυρίσματα, γράφει εκπομπές. Ο ΑΝΤ1 θα αποφασίσει εάν θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου. Τη Σοφία Αλιμπέρτη την ήθελα σαν τρελός στο J2US, είναι ένας έρωτας που κρατάει από το καλοκαίρι. Ζω για την πρεμιέρα του Dr.Oz για να δω το comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη διαφορά».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !