PRIME TIME: Στην κορυφή ο Εκατομμυριούχος και η ταινία του STAR - Δείτε αναλυτικά τα 15' (18/3/2023)

4
 

Με χαμηλές τηλεθεάσεις συνέχισαν τα προγράμματα του Σάββατου στο PRIME TIME... Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η απουσία του THE VOICE δεν ωφέλησε κανένα πρόγραμμα.

Με χαμηλή τηλεθέαση ωστόσο συνέχισε και το J2US  όπως και το Σπίτι με το MEGA. Την πρώτη ώρα στον κοινό ανταγωνισμό με τον Εκατομμυριούχο  , το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 πήρε την πρώτη θέση, ενώ στις 23:00 η πρωτιά πήγε στη ταινία του STAR.

Αναλυτικά:


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 21:00-22:30 στην κορυφή ήταν το just.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζει με μέτρια ποσοστά το J2US. Αν και ο φετινός κύκλος ξεκίνησε με δυνατά ποσοστά της τάξης του 17-19%, τα τελευταία επεισόδια καταγράφουν ξεκάθαρη πτώση και κινούνται γύρω στο 12-14%. Μπορεί να οφείλεται εν μέρει στην αλλαγή της επικαιρότητας ή και στην δυσπιστία απέναντι στον παραγωγό Κοκλώνη, αλλά πάντως είναι σίγουρο ότι η μαραθώνια διάρκεια, τα συνεχή διαφημιστικά διαλείμματα και οι ατελείωτες προωθήσεις προϊόντων κουράζουν απίστευτα ακόμη και τον πιο θετικά διακείμενο στο project τηλεθεατή. Το Family Game βρέθηκε οριακά μπροστά από το Σπίτι με το MEGA, όπου επίσης η τεράστια διάρκεια και η ακατάσχετη φλυαρία δημιουργούν κόπωση στον τηλεθεατή. Πρέπει να καταλάβουν οι σταθμοί ότι τα shows έχουν συγκεκριμένη διάρκεια που δεν μπορεί να ξεπερνά τις 3-3,5 ώρες , διότι καταντούν ανιαρά και χωρίς ουσία. Έξυπνη η επιλογή του OPEN να μπαίνει στον ανταγωνισμό με ελληνικές ταινίες, που αποδίδουν εξαιρετικά, αλλά το Κόκκινο Ποτάμι δεν καταφέρνει να εκμεταλλεύεται το καλό lead-in. Είναι κρίμα για μια σειρά που στιγμάτισε την μυθοπλασία των τελευταίων χρόνων και χάρισε υψηλότατα ποσοστά, να σημειώνει πλέον 6-7%. Αξιοσημείωτα, επίσης, τα καλά ποσοστά της επανάληψης του Dragons' Den, που βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία και πιστεύω ότι το project αυτό έχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Greek TV μήπως γνωρίζεις πότε ολοκληρώνεται το Κόκκινο Ποτάμι ή έστω πόσα επεισόδια έχει ακόμα;

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωρίζω, είναι η αλήθεια. Φαντάζομαι ότι θα φτάσει έως το τέλος της σεζόν, άρα απομένουν αρκετά επεισόδια ακόμη. Κι επειδή κρατάω ακόμα κάποια επαφή με την σειρά, πιστεύω ότι βάσει της πλοκής θα παρακολουθούμε επεισόδια έως το καλοκαίρι. Εξάλλου, αποκλείεται να είναι λιγότερα από 32 τα επεισόδια της σεζόν.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !