MEGA : Προσανατολισμένο στην παραγωγή μυθοπλασίας με βλέψεις την διεθνή αγορά...

17


Το Mega θα παραμείνει ξεκάθαρα προσανατολισμένο στην παραγωγή μυθοπλασίας για την βραδινή του ζώνη και την επόμενη σεζόν. 

Στον σταθμό επενδύουν σε ακριβές παραγωγές με τη συνδρομή του ΕΚΟΜΕ αλλά όχι μόνο. 

Η αρχή έγινε με το «Σιωπηλό δρόμο» τα δικαιώματα προβολής του οποίου για το εξωτερικό δόθηκαν στη Γερμανική εταιρία παραγωγής Beta Films. Η σειρά τον Καλκόβαλη – Τσαμπάνη ήδη έχει ταξιδέψει σε Ιταλία σε κανάλι της Mediaset (Μπερλουσκόνι) και σε Αμερική και Καναδά. Επόμενος σταθμός είναι η Αυστραλία όπου πουλήθηκε στο μιντιακό κολοσσό της Ηπείρου SBS που διαθέτει τα περισσότερα και υψηλότερα σε τηλεθέαση κανάλια.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του «Maestro» στο Netflix με τον τίτλο «Maestro in Blue» και θα ακολουθήσει από τη μεγαλύτερη παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα και ο δεύτερος κύκλος 8 επεισοδίων αφού πρώτα θα προβληθεί στο Mega. 

Επόμενη σειρά με διεθνή στόχευση του Mega αυτή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκκάτου το «Milky Way» που θα προβληθεί από το κανάλι την επόμενη σεζόν. 

Με στόχευση εκτός ελληνικών συνόρων θα κινηθεί την επόμενη σεζόν και ο Αντρέας Γεωργίου με τη νέα του εβδομαδιαία σειρά «Φαμαγκούστα» της οποίας η προετοιμασία ξεκίνησε παράλληλα με τον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς».

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έρχονται τα μονοψήφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού κι ως πού; ΑΝΤ1 είναι;

      Διαγραφή
    2. @ 5:32  Ο "Σιωπηλός δρόμος" μονοψήφια έκανε...

      Διαγραφή
    3. Λάθος, 12άρια έκανε.

      Διαγραφή
    4. Ναι στην πρεμιέρα. Μετά ήταν μονοψήφια.

      Διαγραφή
    5. Λάθος θυμάσαι. Άντε το χαμηλότερο να ήταν η βάση.

      Διαγραφή
  2. Εδώ ο σιωπηλός δρόμος παίζει ήδη σε τέσσερις μεγάλες χώρες και ασχολούμαστε με την τηλεθέαση που έκανε που ήταν πάντα στο 13-14% χαχαχα ποσο πονάει που το mega είναι το μόνο κανάλι που έχει εξάγει τόσες σειρες στο εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα! Με τον κάθε κομπλεξικό εδώ πέρα!

      Διαγραφή
    2. Ότι να ναι. Δηλαδή πρέπει όλοι να παραδεχτούμε τo MEGA για να μην σου χαλάσουμε τη διάθεση. Οκκκ είναι το καλύτερο κανάλι του κόσμου όλου. Δεν υπάρχει καλύτερο.

      Διαγραφή
    3. 11.46 Κανείς δεν είπε ότι το mega είναι το καλύτερο κανάλι του κόσμου. Αντίθετα εσύ έβγαλες χολή μόλις διάβασες για μια καλή κίνηση στον τομέα της μυθοπλασίας που τυχαίνει να προέρχεται από το mega.

      Διαγραφή
  3. Εκτός το Μαέστρο δεν υπάρχει κάτι άλλο σαν σειρά επιπέδου από το MEGA. Ο Γεωργίου ξέρουμε όλοι ότι στις παραγωγές του δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Ότι έχει κάνει είναι μέτριο τόσο σε σκηνοθεσία όσο και σε μυθοπλασία. Επίσης γιατί ονομάζουμε επιτυχία αν μια σειρά παίξει στο νετφλιξ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος όχι, δεν είχε άλλη σειρά επιπέδου το mega. Είχε όμως παλιότερα.

      Διαγραφή
    2. Ονομάζεται επιτυχία για τη χώρα το οτιδήποτε καταφέρουμε να εξάγουμε, τόσο απλά.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ στο εξωτερικό έχουν παίξει πολλές ελληνικές σειρές μας. Μπρούσκο, Κάρμα,Το Καφέ τής Χαράς, είναι κάποιες από τις σειρές που μου ήρθαν τώρα στο μυαλό. Είναι κι άλλες. Απλά το νέο MEGA προσπαθεί να καθιερωθεί στο μυαλό του τηλεθεατή σαν το κανάλι με τις ποιοτικές σειρές. Μόνο που αυτό το κανάλι αυτή τη στιγμή είναι ο ALPHA.

      Διαγραφή
    4. Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Το κανάλι με τις ποιοτικές σειρές -και όχι μόνο αυτή τη στιγμή- είναι η ΕΡΤ1.

      Διαγραφή
  4. Ο alpha βγάζει ποιοτικές σαπουνόπερες έναν γάμο που κρατάει μισή ώρα μπορεί να το δείχνουν για 3 βδομάδες... υπάρχει πλοκή λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν είναι μόνο ο alpha. Και το mega και ακόμα περισσότερο ο ant1 έχουν ιστορία στις σαπουνόπερες και μάλιστα όχι στις ποιοτικές.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !