Η Ελένη Χατζίδου για το BREAKFAST@STAR : Νιώθω ότι τα έχουμε πάει καλά

0


Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Star με τον Ετεοκλή Παύλου και τα σενάρια που ακούγονται για την πρωινή ζώνη του σταθμού.

«Ακόμα δεν έχουμε εικόνα. Μας είπαν ότι εκεί για το Πάσχα γίνονται οι συζητήσεις. Νιώθω ότι το κλίμα είναι πολύ θετικό. Τώρα το τι θα γίνει κι από τι θα εξαρτηθεί ακριβώς τι να σου πω. Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθω ότι τα έχουμε πάει καλά. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μου το είχε διαψεύσει… Διαβάζω αυτά που ακούγονται, αλλά εγώ από το κανάλι δεν ξέρω τίποτα» είπα αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Για τις αποχωρήσεις που υπήρξαν από την εκπομπή τους πρόσθεσε: «Αυτά δεν τα ξέρω. Εμείς τα μαθαίνουμε αργότερα. Όταν έγινε η πρώτη αποχώρηση, που ακόμα δεν γνωρίζαμε 100% την δημοσιογραφική ομάδα -εννοείται κάναμε το πρώτο meeting για την γνωριμία- εμείς το μάθαμε τέσσερις μέρες μετά. Ούτε ξέρουμε τι συμβαίνει και τι δεν πάει καλά. Το έμαθα από τα ίδια τα παιδιά. Εννοείται όπως ξεκινάς, θέλεις να τελειώνεις κιόλας, αλλά δεν πηγαίνουν πάντα όλα έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Για κανέναν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !