«Πω, πω Θεέ μου. Αυτή είναι η Ένωση Συντακτών και η γραμμή που δόθηκε σήμερα... » : Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στην ΕΣΗΕΑ

3


Την απάντησή του στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ έδωσε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από τον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα».

Θυμίζουμε ότι η Ένωση Συντακτών εξαπέλυσε πυρά σε ανακοίνωσή της  χωρίς να αναφέρει ονόματα αλλά «φωτογραφίζοντας» την εκπομπή όπως και την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κάνοντας λόγο για τηλεπερσόνες που εργαλειοποιούν την κοινωνική οργή με αφορμή την έντονη κριτική που ασκήθηκε σε δημοσιογράφους.

«Θα σας αφηγηθώ μια παρασκηνιακή ιστορία. Μιλάμε χθες βράδυ και λέμε τον πόνο μας και εκεί που μιλάμε έρχεται ένας συνεργάτης μας και μας διαβάζει την ανακοίνωση. Εγώ πραγματικά δεν πιστεύω στα αυτιά μου και όταν τελειώνει το διάβασμα λέω “σοβαρά τώρα ή μου κάνεις πλάκα;” Παίρνει τον λόγο ο Χρήστος και μου λέει “τι περίμενες; ότι θα βγάλουν ανακοίνωση για τον  Πορτοσάλτε;” και του απαντάω “ναι”. Μεσολαβούν λίγα δευτερόλεπτα και ήταν η πρώτη φορά που ξέσπασε η ομάδα σε γέλια» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Η ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε ανακοίνωση για όλα τα αίσχη που έχουν γίνει από τον δημοσιογραφικό κόσμο, δεν έβγαλαν ανακοίνωση για τα νέα ήθη και έθιμα της δημοσιογραφίας που κατασκευάζονται συνειδητά ψέματα. Δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για την εθνική τραγωδία και για τις ευθύνες που έχουν οι πολιτικές εξουσίες. Δεν έβγαλε ανακοίνωση για την προσβολή που δέχονται συγγενείς θυμάτων από ορισμένους δημοσιογράφους, για προτροπές που ακούστηκαν ότι πρέπει να συμψηφιστούν τα θύματα στα Τέμπη με αυτά στο Μάτι. Η πρώτη ανακοίνωση που έβγαλε αναφέρεται υποτιμητικά με το μυαλό τους με τις χιουμοριστικές εκπομπές. Αυτή είναι η Ένωση Συντακτών στην Ελλάδα του 2023 και η γραμμή που δόθηκε σήμερα. Πω, πω Θεέ μου».


«Βγήκαμε στην πρώτη εκπομπή και είπαμε ότι λυπούμαστε που συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι γίνονται η αφορμή να πάρει η μπάλα πολλούς δημοσιογράφους σε έντυπα Μέσα και διαδίκτυο που κάνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους. Είναι τόσο λαϊκιστές και χυδαίοι που πάνε να τα γυρίσουν».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο στον Αντώνη. Πολύ καλά τα είπε. Επιτέλους , ας πούμε μόνο αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακός έδωσε απάντηση σε αυτή την ένωση. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν την δίνει κανείς σημασία. Μάλλον υπήρξαν πιέσεις από γνωστό κανάλι . Μην μας περνάτε για χαζούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΣΗΕΑ δεν θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί με τα χάλια των μελών της που προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο; Και μετά ας ασχοληθεί και με τις σατυρικές εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !