Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση του στην πρόταση για πολιτική εκπομπή...

3


Απάντηση στα όσα είχε αποκαλύψει η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα πριν από λίγο καιρό έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ουσιαστικά έχει δεχτεί πρόταση για πολιτική εκπομπή, αλλά αρνείται, επειδή «δεν θέλει να έχει καλεσμένους πολιτικούς να του λένε τα ίδια».

«Ακούω την πολιτική αντιπαράθεση στα τηλεοπτικά παράθυρα και το αλλάζω στα δύο δευτερόλεπτα, ντρέπομαι και δεν θέλω να κάνω και πολιτική εκπομπή με πολιτικούς να μου λένε τα ίδια. Φαντάζεστε εμένα τώρα να έχω δέκα πολιτικούς εδώ; Σκεφτείτε το… Ούτε εκείνοι θα περάσουν καλά, ούτε εγώ, ούτε εσείς. Γι’ αυτό αρνούμαι. Για να δώσω και κάποιες άλλες απαντήσεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Θυμίζουμε, ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει στο Mega Καλημέρα: «Μίλησα με άνθρωπο που επιβεβαίωσε ότι πραγματικά έχει γίνει μία συνάντηση και όχι μόνο μία γύρω από το ζήτημα αυτό και έχει προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Υποθέτω ότι θα έκανε κάποιο talk show πολιτικού περιεχομένου. Έκανα και την έρευνά μου σχετικά και με τις μετακινήσεις της ώρας.

Όντως επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι πέρσι, όσο ακουγόταν ότι η Φαίη θα έμενε στο σταθμό και θα χωρίζονταν οι εκπομπές, θεώρησε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι τέτοιο. Από ό,τι κατάλαβα, η πολιτική εκπομπή παράλληλα με το Πρωινό».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ τέτοιου είδους εκπομπή αυτός ο σάχλας γιατί απλούστατα δεν θα μπορούσε να μιλάει ο ίδιος συνεχώς και ακατάπαυστα, ούτε να θεατρινίζει όπως του αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα θα μου άρεσε πολύ. Από τους λίγους που έχουν τα κότσια και τη γνώση για να σταθούν.

      Διαγραφή
    2. Τα ύστερα του κόσμου! Πού ακριβώς έχει αποδείξει τη γνώση του εκτός από την κιτρινίλα;;;

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !