Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: Ειπώθηκαν πράγματα που δεν θα κάνουν περήφανους όσους τα βλέπουν

3



Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής στην Ελένη Τσολάκη. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Open Weekend και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό .

«Για μένα η φετινή ήταν μία εκπληκτική χρονιά. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους τους ανθρώπους που συνεισέφεραν σε αυτό. Δεν μου έχει λείψει καθόλου το να βγαίνω μπροστά από την κάμερα, γιατί νιώθω αμήχανα. Μου αρέσει να είμαι δημιουργικός, να μοντάρω, να επιμελούμαι», δηλώνει ο Βαγγέλης Περρής.


Σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για τη δημοσιογραφική κάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών, ο Βαγγέλης Περρής απαντά: «Πιστεύω ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι λάθος. Έχουμε ένα συνταρακτικό γεγονός κι εμείς ξαφνικά το μικραίνουμε. Είδαμε παρουσιαστές να συρρικνώνουν το δράμα, να βγαίνουν από τα ρούχα τους συζητώντας για τους εαυτούς τους».

«Το Survivor και το My Style Rocks μάς δίνουν πάντα υλικό. Είναι ακριβώς οι ίδιες εκπομπές, με συνεχείς τσακωμούς. Δίνονται ρόλοι και τους παίζουν χειρότερα κι από το Bachelor. Ειδικά το My Style Rocks είναι ένα δυσάρεστο προϊόν που… σέρνεται, δεν ταιριάζει σε κανέναν κανονικό άνθρωπο», σχολιάζει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Η Κατερίνα Καραβάτου έχει ανώτερο επίπεδο πολιτισμού από την εκπομπή που παρουσιάζει», διευκρινίζει ο Βαγγέλης Περρής.

Για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε:

«Από πλευράς τηλεθέασης ήταν μία ικανοποιητική χρονιά. Από πλευράς ενημερωτικής παρέμβασης ήταν ανατριχιαστικά κακή. Ειπώθηκαν πράγματα που δεν θα κάνουν περήφανους όσους τα βλέπουν μετά από χρόνια για όλες τις μεγάλες υποθέσεις. Σε αυτά τα θέματα δεν χωράει εντυπωσιασμός αλλά ενσυναίσθηση και η ενσυναίσθηση σε οδηγεί στο να κλείνεις το στόμα».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ετοιμαστείτε κύριε Περρή για πόλεμο από την Κοκλωνιάδα μέχρι να γονατίσετε. Από αύριο η μεγάλη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα σας κάνει να τρέχετε που τολμήσατε να ασκήσετε κριτική στη δουλειά της, μιας και όλοι οι υπόλοιποι δεν τολμούν να πιάσουν στο στόμα τους το όνομά της βλέπε Γραμμέλη, Αντωνάτος, Νικολαΐδου που γράφουν γι' αυτή χωρίς να αναφέρουν όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ αύριο η Κατκεν θα μιλήσει ξανά για τοξικότητα και θα βγάλει όλο το δηλητήριο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !