Το ακούσαμε κι από άλλους... Ελίνα Παπίλα:Δεν θα μπω στη διαδικασία να δω τα νούμερα...

6


Η Ελίνα Παπίλα ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Είμαστε Μαζί" που κάνει  αύριο πρεμιέρα.Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε στο “Mega Καλημέρα” γι’ αυτό το νέο της εγχείρημα.


“Είμαι πολύ ευτυχισμένη γι αυτήν την συνεργασία. Αυτό που θα βγει στον αέρα θεωρώ ότι θα σας εκπλήξει”, είπε .

Και πρόσθεσε: “Έχω πολύ άγχος, δεν θα μπω στη διαδικασία να δω τα νούμερα τις πρώτες ημέρες. Θα ήθελα να μείνω στο… συννεφάκι μου για λίγο ακόμα. Θέλω να το χαρώ και να το απολαύσω”.

Σχόλιο: Ναι ξέρουμε, η γνωστή καραμέλα τις δεν θα μπω στη διαδικασία να δω τα νούμερα τις πρώτες ημέρες... Οποίος δεν το κάνει..., δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά θα κάνει. Είναι μία νέα εκπομπή που ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να την ρίξει ξαφνικά στην αρένα, στην μέση του πουθενά. Και η ίδια είναι νέα σε αυτό το ρόλο. Γιατί να ασχοληθεί με τα νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αυτή είναι η δουλειά της. Από αυτά θα κριθεί. Από εκεί θα δει τι πήγε καλά και το όχι. Όσοι τα λένε αυτά είναι καταδικασμένοι.

      Διαγραφή
    2. Μιλάει για τις πρώτες μέρες. Όχι γενικά.

      Διαγραφή
    3. Μα τις πρώτες μέρες θα δείς τι σου πήγε και τι όχι. Από εκεί θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις για να ανέβεις. Αν περίμενες τις επόμενες το έχασες. Μιλάμε άλλωστε για λίγες εκπομπές μέχρι το τέλος της σεζόν.

      Διαγραφή
    4. Ε καλά τώρα δεν θα την βγάλουμε και θύμα του ΑΝΤ1. Της έγινε μια πρόταση και την δέχτηκε. Ξέρει πολύ καλά πότε βγαίνει και κάτω από ποιες συνθήκες. Δέχτηκε την πρόκληση του ΑΝΤ1 και θα κριθεί για την απόφαση της αυτή. Μακάρι της κοπέλας να της βγει αλλά δεν θα τα ρίξουμε όλα στο κανάλι αν δεν πάει καλά. Δεν της έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό να δεχτεί την πρόταση τους και να ξεκινήσει μια εκπομπή την άνοιξη όταν άλλες είναι ένα βήμα πριν ολοκληρωθούν.

      Διαγραφή
  2. Ακόμα κι αν δεν μπει στη διαδικασία να δει τα νούμερα θα μπουν τα αφεντικά και οι ανώτεροι της. Κι αν δεν πάει καλά θα έχει την ίδια τύχη που είχε και στο Star. Ο μοναδικός κυρίαρχος στα κανάλια είναι τα νούμερα. Τα φέρνεις;; Μένεις και βασιλεύεις όσο τα φέρνεις. Δεν τα φέρνεις ή σταματάς να τα φέρνεις; Κόβεσαι και τελειώνει η βασιλεία σου. Όλα τ' άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !