«Σήκωσε το γάντι» ο Αντώνης Κανάκης απαντώντας σε Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε – «Ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή δημοσιογράφων και πολιτικών»

1

 


Ο Αντώνης Κανάκης απάντησε σε όσα του «χρέωσαν» για όσα είπε τη Δευτέρα για τα Τέμπη στο Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε στη συχνότητα του ANT1 και μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης απάντησε στους επικριτές του, χωρίς να τους κατονομάζει.


«Παρακολουθούμε με αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά» είπε στην εκπομπή της Τρίτης, στο «Ράδιο Αρβύλα», απαντώντας εμμέσως και στην κριτική που δέχτηκε τόσο από τον Άρη Πορτοσάλτε, όσο όμως και από τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.


«Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου» συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος είχε σημειώσει εχθές πως θα «βάλουν τα τσιράκια τους, θα επιτεθούν και σε εμάς, θα επιτεθούν σε εσάς».


«Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά» συνέχισε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

Τι είπαν για το Ράδιο Αρβύλα, Γεωργιάδης και Πορτοσάλτε

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης για όσα ειπώθηκαν χθες στο Ράδιο Αρβύλα, ενώ σε άλλη εκτενέστερη ανάρτησή του έλεγε πως «ο Κανάκης έτσι είναι Τιμητής αλλά ο Πρετεντέρης «πιασμένος».


«Είναι κήρυγμα μίσους αυτό. Αυτό πρέπει να το κόψουμε. Δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία. Αυτή η ιστορία της στοχοποίησης δεν θα μας βγάλει σε καλό» είπε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχτηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ενώ αναφορικά με την διατύπωση της θέσης πως οι νεκροί θα γίνουν αφορμή για καλύτερους σιδηροδρόμους υποστήριξε πως «λέμε γνώμη επί των δεδομένων. Αυτή δεν χρειάζεται να την αγοράσει κάποιος. Λέμε γνώμη δεν διαμορφώνουμε γεγονότα».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !