Από το πρωινό... σε τηλεπαιχνίδι ;

1



Τρεις μήνες απέμειναν για να ρίξει αυλαία η φετινή σεζόν και τα κανάλια όπως φαίνεται ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη. Έτσι, μελετούν concept και κάνουν ραντεβού με πρόσωπα ώστε να στελεχώσουν το πρόγραμμά τους.

Όπως όλα δείχνουν, τα ριάλιτι είναι αυτά που θα μπουν στον πάγο την επόμενη σεζόν και τη θέση τους θα πάρουν τα τηλεπαιχνίδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Μπεζα στο znews, πολλές εταιρείες παραγωγής μελετούν, προτείνουν και ετοιμάζουν τηλεπαιχνίδια για να είναι όλα έτοιμα τον Μάιο οπότε και θα ξεκινήσουν τα περισσότερα γυρίσματα όσων πάρουν το πράσινο φως.

Ήδη μάλιστα ακούγονται πολλά για μεταγραφές ονομάτων, νέα τηλεπαιχνίδια. Οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για ένα πρόσωπο που δέχτηκε μια ανέλπιστη πρόταση από εταιρεία παραγωγής να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Ο λόγος για τον Γιώργο Καρτελιά.

Η εταιρεία που του έκανε πρόταση αναζητούσε έναν παρουσιαστή επικοινωνιακό, ατακαδόρο, εύστοχο, με παιχνιδιάρικη διάθεση. Φαίνεται ότι στον Γιώργο Καρτελιά μάλλον τα βρήκαν. Βέβαια μένει να πάρει έγκριση το τηλεπαιχνίδι από το κανάλι που θα το προτείνουν ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής -που έχει μεγάλη καριέρα στα ερτζιανά- πέρσι παρουσίαζε το πρωινό του Star με την Ελίνα Παπίλα, όμως φέτος έμεινε εκτός τηλεόρασης, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στο ραδιόφωνο.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !