Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασμα κατά της Πάολα που τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο... - Αυτή είναι η απάντηση της Πάολας και του Τσαλίκη

3



Σε ένα  ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του Πρωινού. Ο παρουσιαστής τάχθηκε κατά των τραγουδιστών που εμφανίστηκαν στα νυχτερινά κέντρα το Σαββατοκύριακο, μόλις τέσσερις ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η εβδομάδα του σοκ που πάθαμε όλοι μας. Και δεν το πάθαμε μόνο επειδή πέθαναν 57 και ακούστηκαν τέρατα, ότι ευτυχώς που πέθαναν κάποιοι και τώρα που πέθαναν, θα φτιάξουν τα πράγματα. Δεν ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά; Δεν ντρεπόμαστε να λέμε ότι πρέπει να θυσιαστεί κόσμος; Τι είναι; Τι είμαστε παιδιά;

Αυτά είναι χυδαία, αυτά είναι σε μυθεύματα αρχαίας τραγωδίας που θυσιάζαμε το παιδί μας για να φυσήξει ούριος άνεμος για τον τρωικό πόλεμο. Εδώ τι γίνεται τώρα; Ανθρωποθυσίες για να φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι;» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με εμφανή εκνευρισμό.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί».

«Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους… Που έχασαν τη ζωή τους» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Η απάντηση της Πάολα

Να σου θυμίσουμε, ότι η Πάολα «δικαιολόγησε» την εμφάνισή της στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου, λέγοντας: «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας».

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μάλιστα, εξήγησε γιατί βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει, κάνοντας μια προσωπική εξομολόγηση.«Για να περάσουμε καλά μέχρι το πρωί θέλω να σας πω δύο πολύ σύντομα και αληθινά λόγια, χωρίς να πέσουμε, εκ μέρους και του Γιώργου γιατί το συζητήσαμε. Όλοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Όταν ήμουν στο Romeo έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω με χώματα στα χέρια.
Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι’ αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Το πένθος είναι υποκειμενικό. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε θα θεραπευτούμε μέσα από την μουσική. Καλή διασκέδαση» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΣΧΟΛΙΟ: Θα συνιστούσαμε ψυχραιμία..., ειδικά σε αυτούς που έκαναν την τραγωδία show σε σκηνές αλλά και σε εκπομπές...
Γενικό σχόλιο με πάρα πολλούς αποδέκτες.
 Και το MEDIAKO ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια χαρά τα είπε ο Τσαλίκης. Ο Λιάγκας έτσι όπως φωνάζει και λαϊκίζει, δεν κάνει ενημέρωση, κάνει καφενείο. Δεν βλέπεται. Απορώ με όσους τον παρακολουθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος κάθε μέρα με τα stand up comedy show του Λιάγκα, γκώσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανθρωπος αυτος εχει παρει ενα θεμα,που πιο τραγικο και θλιβερο δεν μπορει να υπαρξει και κανει παιχνιδι γκαριζοντας επι τρεις ωρες καθημερινα.Δεν αντεχω αλλο να βλεπω την καπηλεια του πονου και της απωλειας νεων ανθρωπων με επικαλυψη δηθεν ενσυναισθησης και κλαψουρισματα και δακρυα.Για μενα ο πονος πρεπει να μεινει βουβος,χωρις αριες στην τηλεοραση.Να περιοριζονται οι παρουσιαστες στην αναδειξη του γεγονοτος και να σχολιαζουν σε πλαισια,που δεν θα εκμεταλλευονται την αναγκη των χαροκαμενων να βγουν και να μιλησουν για τον πονο τους.Ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !