Αντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν, δεν θέλουμε, δεν μας βγαίνει»

12

 


Ο Αντώνης Κανάκης καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ANT1 στην πρώτη εκπομπή μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, το Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει με την ίδια μορφή, ενώ υπάρχουν οι σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στο πλατό από το οποίο βγαίνει το «Βινύλιο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.


«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα… Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.


Και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Αν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εμείς δεν μπορούμε. να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει, Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.


Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής διευκρίνισε ότι το Ράδιο Αρβύλα συνεχίζει κανονικά στο πρόγραμμα του ANT1, ωστόσο δεν μπορεί να συνεχίσει με την μορφή που είχε μέχρι σήμερα.


«Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε ας σταματήσουν απο τωρα να δώσουν την σκυτάλη στον Εκατομμυριουχο αμα ειναι.Να κραζουμε ξέρουμε και μόνοι μας,δεν χρειαζόμαστε τον Κανάκη να το κάνει για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σε χάλασαν αυτά που είπε. Ε ρε ξύλο που θέλετε μερικοί.

      Διαγραφή
    2. Κάποιος πρέπει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αν εσένα σε χαλάει βάλε να δεις Πορτοσαλτε και ΣΚΑΪ.

      Διαγραφή
    3. 9:48 είσαι κι εσύ από αυτούς που θα φέρουν τη δημοκρατία " με το καλό ή το άγριο" ; Άντε χάσου χαμένε .

      Διαγραφή
    4. Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιες εκπομπές που λένε μόνο αλήθειες.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή για σένα είναι ή Κανάκης ή Πορτοσάλτε; Άσε μας κουκλίτσα μου.

      Διαγραφή
    6. Αυτή τη στιγμή ναι, αυτό είναι το δίλημμα. Αλλά από έναν άνθρωπο όπως εσύ χωρίς τρόπους, δεν έχω απαίτηση να το καταλάβει..

      Διαγραφή
    7. Πονάει η αλήθεια και ο Κανάκης χθες είπες μόνο αλήθειες. Μπράβο τους!

      Διαγραφή
    8. Το ότι υπάρχει το δίλημμα Κανάκης ή Πορτοσάλτε για σένα, δεν σημαίνει ότι υπάρχει γενικά για όλο τον κόσμο ξέρεις. Υπάρχουν πολύ πιο ψύχραιμες και ορθολογικές φωνές να διαβάσει κανείς στο ίντερνετ σε άρθρα σχετικά με το θέμα των ημερών ή για οτιδήποτε, μακριά από τις κορώνες και τις μεγαλοστομίες της τηλεόρασης που σας υπνωτίζουν. Τον Κανάκη θα τον διάλεγα μόνο για διασκέδαση, δεν κάνουν όλοι για όλα. Όσο για τους τρόπους μου, εσύ τσίνισες μόλις σου έθιξαν τον Κανάκη και πετάχτηκες με το "αν σε χαλάει βάλε Σκαι".

      Διαγραφή
    9. Κουρασε το εργακι με τον Κανακη να λαϊκιζει και να το παιζει η φωνη της οργης του λαου.Αν δεν εχουν ορεξη να κανουν σατυρα,απ΄το να δειχνει καθε μερα μια ωρα μονολογο του Κανακηυ και να μην αφηνει κανεναν αλλο να μιλησει,καλυτερα να σταματησουν να βαλουν τον Αρναουτογλου.

      Διαγραφή
    10. 12:32 μ.μ. πονάει η αλήθεια. Μάλλον δεν κούρασε όπως δείχνουν κ οι μετρήσεις. Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
    11. 9.23 απλα με το σχολιο σου βλεπουμε το καταντημα του Ελληνα. Μπλα μπλα μονο σαχλαμαρα κ τιποτα αλλο. Οσο για τις ηρεμες κ ορθολογικες αποψεις αυτες απλα ειναι για να κοιμιζουν κ να παμε παρακατω. Τιποτα επι της ουσιας δεν προσφερουν., Τοσα χρονια ετσι προχωραμε κ βλεπουμε που εχουμε καταντησει

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !