Αυτό θα πει επίπεδο... Τους έκανε και δηλώσεις...

1



Μία πολύ σκληρή κριτική έκανε χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ελίνα Παπίλα και τη νέα της εκπομπή Είμαστε μαζί!

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε, μεταξύ άλλων, στη Super Κατερίνα: «Είδα την εκπομπή και είναι ό, τι πιο παλιό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Το παμπάλαια είναι μια πραγματικότητα. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια... Μου αρέσει το χαμόγελό της αλλά από κει και πέρα μην χάνει και την επαφή με την πραγματικότητα. Είπε ότι περνάνε πάρα πολύ καλά αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι ότι εμείς που τη βλέπαμε δεν περνούσαμε καλά. Το λέει και το τραγούδι αλλά δεν κάνουμε εφαρμογή τραγουδιού αλλά εφαρμογή τηλεόρασης.

Πρέπει να περνάει και ο κόσμος καλά. Αυτό φαίνεται και ποσοτικά και ποιοτικά. Όλα αυτά που έχω πει είναι μέρος εποικοδομητικής κριτικής. Δεν έχω τίποτα με κανέναν ούτε με τον ΑΝΤ1. Η ίδια μου είναι συμπαθέστατη αλλά από την άλλη μεριά ήταν ένα μηδενικό. Πριν από αυτή την εκπομπή είναι το "Καλύτερα δεν γίνεται" στον Alpha και μετά στον ΑΝΤ1 είναι το "Παλιότερα δε γίνεται".

Η Ελίνα Παπίλα απάντησε στις δηλώσεις αυτές λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, ασκείται κριτική. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ακούω και να σέβομαι τους πάντες. Εγώ το απόλαυσα πάρα πολύ. Από ‘κει και πέρα τα πάντα θέλουν τον χρόνο τους, κάποιες αλλαγές ενδεχομένως, κάποιες βελτιώσεις. Εδώ είμαστε για να τα δούμε και να τα κάνουμε όλα», δηλώνει η Ελίνα Παπίλα.


«Είναι καινούργιο. Ο κόσμος θα το μάθει σιγά - σιγά. Εύχομαι να το αγαπήσει πάρα πολύ όπως κι εμείς και θα έρθουν και τα υψηλότερα νούμερα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την πορεία του. Όλα αυτά θα βελτιωθούν, θα τα δούμε στην πορεία και θα δώσουμε μία νέα πνοή στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1».


Σχόλιο: Είπε κάποιος για παλιά τηλεόραση; Το ακούσαμε κι αυτό. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είναι θέμα επιπέδου. Είναι θέμα δίψας για δημοσιότητα και σύσφιξης των σχέσεων. Όποιος είχε δει το περσινό αποτυχημένο πρωινάδικο του star ξέρει ότι το γλείψιμο πήγαινε σύννεφο σε όλη τη σοουμπιζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !