Ψάχνει σειρές ο ΣΚΑΪ...

9



Αν και βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν το τέλος της σεζόν, θα μπορούσαμε εύκολα να πούμε πως οι ελληνικές σειρές έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στους δείκτες της τηλεθέασης. Όλα τα κανάλια επέλεξαν ιστορίες που κράτησαν και κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, καθημερινά, αλλά κάποιες και τα Σαββατοκύριακα.


Η σκέψη να παραμείνει η μυθοπλασία ξανά σε προτεραιότητα τη νέα σεζόν, έχει αρχίσει να απασχολεί, εκτός από τα κανάλια που πρωταγωνίστησαν φέτος στις σειρές, και τον ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου φέτος τόλμησε να φέρει στην οθόνη μας σπαρακτικές υποθέσεις και δυνατούς ηθοποιούς, για να πάρει μέρος στον μεγάλο ανταγωνισμό των ελληνικών σειρών.


Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν τα… επιθυμητά, όμως σταδιακά τα νούμερα αυξήθηκαν κάπως, με το κανάλι να μην μένει ευχαριστημένο αλλά σίγουρα σε τροχιά να ανανεώσει το ραντεβού με την μυθοπλασία. Τόσο η Άγρια Γη, όσο και η Στοργή και ο Γλυκάνισος, κατάφεραν να κερδίσουν μερίδα τηλεθεατών, ειδικά από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά, και να καταγράψουν ελαφρώς αυξημένα νούμερα τηλεθέασης.


Ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με πληροφορίες της Ιωάννας Παναγιώτη στο youfly, επιθυμεί να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε φέτος στη μυθοπλασία, φέρνοντας τη νέα σεζόν σειρές και πρωταγωνιστές που θα συζητηθούν. Τουλάχιστον 2 νέες παραγωγές – σειρές βρίσκονται σε συζητήσεις με τον σταθμό, την ίδια στιγμή που η Στοργή έχει πάρει ήδη το πράσινο φως.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά ας "βγάλουν " πρώτα την σεζόν οι φετινές του σειρές (άλλωστε όπως είδαμε δεν είναι δεδομένο αυτό ) και μετά βλέπουν και για του χρόνου .... Αλήθεια όμως γιατί ψάχνουν νεες σειρές στον Σκάι αφού θα τις" κόψουν "έτσι και αλλιώς...Δεν τους βγαίνει κάθε χρόνο δεν το βλέπουν ήθελα να ήξερα ???...Από το να βάλουν σειρές λοιπόν που θα τις "ολοκληρώσουν πρόωρα "καλύτερα να μην έχουν καθόλου μυθοπλασία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κανάλια θέλουν σειρές γιατι μέρος του κόστους επιδοτείται από το ΕΚΟΜΕ με αποτέλεσμα να βγαινουν τελικά πιο οικονομικές από τα ριάλιτι. Επίσης ο ΣΚΑΙ δεν εχει κοψει κάποια σειρά, απλά συμφωνει συγκεκριμένο αριθμό επεισοδειων με τους συντελεστες και τον εκαστοτε παραγωγο. Αν πάει καλά ανανεώνουν για επιπλέον, αν όχι μενουν στα συμφωνημένα.

      Διαγραφή
  2. Τουλάχιστον θα συνεχιστεί η Στοργή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον....Γιατί είναι ωραία σειρά διαφορετική ...Βέβαια φαντάζομαι ότι δεν κόβεται η συγκεκριμένη σειρά επειδή βασίζεται σε τουρκική σειρά που την έχει φέρει στην Ελλάδα (αν δεν κάνω λάθος )ο Ατζουν Ιλιτζαλι ο παραγωγός του survivor ..Διορθώσετε με αν κάνω λάθος ... Άσχετο αλλα ποτέ ολοκληρώνεται για φέτος η Στοργή και ο Γλυκάνισος ξέρει κανείς να μου πει ???

      Διαγραφή
    2. Mary δεν ξέρω καθόλου για τον Γλυκάνισο. Η Στοργή πρέπει να έχει ακόμα 4 επεισόδια για φέτος. Πάντως απόψε δεν θα παίξει πάλι λόγω του ημιτελικού του Voice.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 3:39 ...Να σαι καλά !!!!...Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση..!!!....

      Διαγραφή
    4. * Διορθώστε με αν κάνω λάθος ήθελα να πω πιο πάνω

      Διαγραφή
  3. Όταν λέω ότι "κόβει "τις σειρές του ο Σκάι εννοώ ότι ολοκληρώνονται πριν το τέλος της εκάστοτε τηλεοπτικής σεζόν (όπως οι περισσότερες σειρές των άλλων καναλιών)δηλαδή κατά τον Ιούνιο -Ιούλιο ή έστω Μάιο τέλος πάντων. Όπως έγινε φέτος με την Άγρια Γη,πέρσι με το Μόλις Χθες ,πριν κάποια χρόνια με το Όσο έχω εσένα και πάει λέγοντας...Αυτό εννοώ όταν λέω "κόβει "...Και αυτό δεν το λες και καλό ...Τώρα όσο αφορά τον ΕΚΟΜΕ το ξέρω ότι καλύπτει ένα μέρος του κόστους των σειρών. αλλα αυτό δεν λέει κάτι ...Το να "ψάχνει" ο Σκάι σειρές απλά για την επιδότηση δεν το λες και θετικό γιατί θα" βγάλει" πάλι σειρές που δεν θα τις πιστεύει ή δεν θα τις στηρίξει ...Και ο Σκάι δεν θυμίζεται για την υπομονή του στο θέμα μυθοπλασία....Άρα καταλήγουμε σε αυτό που είπα παραπάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *και όχι όπως οι περισσότερες σειρές των άλλων καναλιών αυτό εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !