Κανάκης για Πορτοσάλτε: «Βούλωσέ το...»

5


Τα όσα ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε τις τελευταίες ημέρες για την τραγωδία στα Τέμπη σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα. 

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1  ξέσπασε, φανερά αγανακτισμένος με όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο για το δυστύχημα:

«Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…» 

Παρακάτω σε ένα δεύτερο απόσπασμα συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας.

Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πες τα ρε Κανάκη, να λέμε και του Στραβου το δικό, αυτό το κράτος έχει καταστρέψει την Ελλάδα που ξέραμε και αγαπάμε, με τα καμώματα τους, είναι ντροπή, για την Ελλάδα να κυβερνάται από τέτοιους ανθρώπους που την έχουν μολύνει, προτιμώ να πεθάνω της πεινας, παρά να συνεχίσουν να κυβερνούν την ελλάδα, αυτά τα λαμόγια, από αύριο θα ψηφίσω μόνο Βελόπουλο η Λεβέντη, αντε γεια μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ενημερώσω ότι ο Λεβέντης δεν κατεβαίνει πια υποψήφιος; Να σου θυμίσω ότι ο Βελόπουλος είναι εκείνος ο κυριούλης που κάνει τηλεμάρκετινγκ και πουλάει τις "ευλογημένες" κηραλοιφές; 😂😂

      Διαγραφή
    2. Ναι, πράγματι, μπορεί ο Βελόπουλος να πουλάει προϊόντα που είναι εντελώς άχρηστα, μα παρόλα αυτά, λέει αλήθειες που κανένας άλλος άνθρωπος της Βουλής, δεν θα μπορούσε να πει, γιατί κανένας άνθρωπος της Βουλής δεν λέει ποτέ την αλήθεια, μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε μόνο, Και για τον Λεβέντη, είναι κρίμα, και ήθελα τόσο πολύ να τον ψηφίσω, αυτόν τον άνθρωπο, τώρα πια θα ψηφίσω μόνο τον Βελόπουλο.

      Διαγραφή
    3. Τι αλήθειες λέει ο Βελόπουλος; 🤦‍♂️

      Διαγραφή
    4. Τι αλήθειες λέει ο Βελόπουλος;, Θες να σου τι αλήθειες λέει αυτός ο άνθρωπος, τα άπλυτα των βουλευτών των πασοκ, συριζα και νδ και τα ψέματα που είπαν αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε όλα αυτά τα χρόνια, τόσο καιρό μόνο υποκρισία μας πουλάνε αυτά τα λαμόγια, αυτός ξέρει την πραγματικότητα στα δάχτυλα και την τα λέει έξω από τα δόντια.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !