Απο τον ΣΚΑΙ στον ALPHA;

7


Οι υπεύθυνοι του ALPHA σχεδιάζουν ήδη το πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δίνοντας έμφαση στην εγχώρια μυθοπλασία. Σ' αυτό το πλαίσιο, συνεχίζουν οι σειρές «O Παράδεισος των κυριών», «Σασμός» και «Μην αρχίζειςτη μουρμούρα», ενώ σε πρώτη φάση δύο νέες θα κάνουν την εμφάνισή τους.


Η δραματική σειρά «O γιατρός», σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, και η πολυσυζητημένη επιστροφή μίας εμβληματικής σειράς από το παρελθόν. Αυτή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «MyTV», «Οι Πανθέοι», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Τάσου Αθανασιάδη. Τη διασκευή σεναρίου υπογράφει ο Βασίλης X. Σπηλιόπουλος (σ.σ.: «Σασμός»), η σκηνοθεσία θα ανήκει πιθανότατα στην Κατερίνα Φιλιώτου (σ.σ.: «Αυτή η νύχτα μένει»), ενώ η παραγωγή φέρει τη σφραγίδα του Γιάννη Καραγιάννη.

Ακόμη, το όνομα του Γιάννη Μπέζου φιγουράρει έντονα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συμφωνία μεταξύ του σταθμού και του παραγωγού είναι για τη δημιουργία 100 επεισοδίων και η προβολή θα είναι δύο-τρεις φορές την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτές οι σειρές αριστουργήματα δεν πρέπει να αγγίζονται. Κακώς λοιπόν που προσπαθούν να τις επαναφέρουν με νέες διανομές γιατί όσο καλοί κι αν είναι οι ηθοποιοί σαν το πρωτότυπο δεν θα είναι. Καλά θα κάνουν λοιπόν να το αφήσουν στην ησυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ. Ίσα ίσα που τώρα πλέον οι σκηνοθεσίες είναι ανώτερες από εκείνη την εποχή.

      Διαγραφή
    2. Είναι τυχεροί γιατί η σειρά δεν σώζεται στο αρχείο της ΕΡΤ. Μόνο δύο επεισόδια σώζονται. Τα υπόλοιπα έχουν διαγραφεί. Έτσι αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη της κλασσικής αυτής σειράς και δεν θα προχωρήσουν στη σύγκριση που συνήθως γίνεται όταν μια παλιά σειρά η ταινία μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη. Αν είχε διασωθεί η σειρά της ΕΡΤ και γίνονταν η σύγκριση λυπάμαι που το λέω αλλά δεν θα νικούσε η σειρά του Alpha όσο κι αν το προσπαθούσαν. Πάρτε παράδειγμα και τις παλιές Ελληνικές ταινίες. Τα μέσα τώρα είναι καλύτερα όμως όσες προσπάθειες έχουν γίνει για αναβίωση τους σε θέατρο ή κινηματογράφο το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να κάνουν τον κόσμο να ψάξει να δει τις πρωτότυπες παραγωγές. Ο Μπέζος είναι καλός ηθοποιός αλλά λυπάμαι η υποκριτική των παλαιότερων ηθοποιών ήταν κλάσης ανώτερη. Ψάξτε να δείτε τα δύο επεισόδια που έχουν διασωθεί.

      Διαγραφή
    3. Μα πώς το λες ότι η υποκριτική των παλιών ηθοποιών ήταν καλύτερη από των σημερινών; Το καστ δεν έχει καν ανακοινωθεί ακόμα. Αυτή η σύγκριση για τους ηθοποιούς είναι ξεκάθαρα ένα στερεότυπο. Σπουδαίοι, καλοί και ατάλαντοι υπήρχαν και τότε και σήμερα.

      Διαγραφή
  2. Διαφωνώ η σημερινοί ηθοποιοί είναι πολύ καλύτερη από τότε που είχαν μόνο μια μανιέρα και γραφόντουσαν ρολόι ακριβώς πάνω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !