Συνεχίζει το 5Χ5 με νέο πρόσωπο στην παρουσίαση... - Έρχεται μεταγραφή;

9

 



Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί πλέον να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ αλλά παρόλα αυτά το 5×5 είναι ένα παιχνίδι που όχι μόνο συνεχίζει να προβάλλεται στον ANT1 και μάλιστα μέχρι τα τέλη Ιουνίου αλλά και το οποίο σημειώνει και μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής αποχωρεί, το κανάλι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. 

Ετσι, κόντρα σε δημοσιεύματα και φήμες που θέλουν τον ΑΝΤ1 να μετακομίζει στην εν λόγω ζώνη τον “Εκατομμυριούχο” του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να καλύψει την ερχόμενη σεζόν το κενό που δημιουργείται, το κανάλι του Αμαρουσίου είναι αποφασισμένο να συνεχίσει το 5χ5 με νέο παρουσιαστή όπως αποκαλύπτει η Τίνα Μεσαροπουλου στο youfly.

Αν και ακόμα είναι νωρίς και για να ξεκινήσει η ονοματολογία, το σίγουρο είναι ότι μέσα στο προσεχές διάστημα τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα αναζητήσουν το πρόσωπο που από την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν δημιουργείται κάποιο κενό το απόγευμα.


Σχόλιο : Λέτε να έχουμε μεταγραφή ή για να να ακριβολογώ ανταλλαγή; Λέω εγώ τώρα...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μήπως Μουτσινάς ή Φερεντίνος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φερεντίνο πάει ΣΚΑΪ. Ο Μουτσινάς θα ήταν καλή ιδέα. Ήθελε να κάνει και τηλεπαιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το άκουσα και εγώ για τον Φερεντίνο ...Είναι 100% σίγουρο αυτό όμως ????....Το ότι θα πάει τελικά εννοώ ...Αν όχι πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να πάει ant1 .....Είναι καλή επιλογή θεωρώ και για το κανάλι και για τον ίδιο ειδικά για τον ίδιο .... Σίγουρα καλύτερη από το να πάει Σκάι ...

      Διαγραφή
  2. Ο Γιώργος Καρτελιάς ακούγεται. Πολύ καλή επιλογή θα πω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και μετά θα κάνουν τι πρωινό μαζί με την Παπίλα

      Διαγραφή
  3. Οτι να'ναι πραγματικα.Αφου τα νουμερα ειναι ασανσερ,αρκετες φορες κανει και μονοψηφια,με ποια λογικη θελουν να το συνεχισουν?Με τον Εκατομμυριουχο τουλαχιστον θα εχει εξασφαλισμενα νουμερα ανω του 16% καθε μερα,συν του ο οτι θα αποκτησει μονιμη θεση στο καθημερινη προγραμμα και οχι να κανει τα ρεπο του κανακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει ν βρουν κάποιον με πολύ χιούμορ αν θέλουν να πλησιάσει το αμερικάνικο που ο παρουσιαστής τα σπάει, ίσως κάποιον κωμικό stand up ατζαρακη, φισφη κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !