«Είμαστε Μαζί» η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 - Πότε κάνει πρεμιέρα;

12


Αισιοδοξία και θετική ενέργεια, ψυχαγωγία και συνεντεύξεις, συζητήσεις και προβληματισμοί, ψηφοφορίες, κοινό και αυθόρμητες στιγμές. Σε όλα όσα ζούμε αξίζει να «Είμαστε Μαζί»!

Από το Σάββατο 18 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στον ΑΝΤ1, η Ελίνα Παπίλα, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg έρχονται live και με τη ζωντανή συμμετοχή κοινού και τηλεθεατών για να «Είμαστε Μαζί», πρωταγωνιστές, σε μια διαφορετική εκπομπή για όσα μας αφορούν και μας προβληματίζουν.

Ελίνα, Αντώνης, Γιώργος και Νεφέλη, θα συζητούν με έναν ξεχωριστό τρόπο επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα και θα μοιράζονται σκέψεις ανθρώπων και προσωπικά διλήμματα με το κοινό, το οποίο θα βρίσκεται ενεργά στο πλατό.

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν, αλλά και να διαμορφώνουν την εξέλιξη των θεμάτων που θα αναλύονται. Όλοι μαζί θα αναζητούν λύσεις και τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, αλλά και με τον εαυτό μας.

Με τη βοήθεια της Νεφέλης, η Ελίνα, ο Αντώνης και ο Γιώργος, θα ανακαλύπτουν τις εμπειρίες των Gen Z(ers) σε μια προσπάθεια να «κλείσει» η ψαλίδα μεταξύ των γενεών και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των νεότερων.

Κάθε Σαββατοκύριακο, θα «Είμαστε μαζί» με καθημερινούς ανθρώπους, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, για να ακούσουμε τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους, για να μοιραστούν μαζί μας επιτυχίες και αποτυχίες που καθόρισαν την πορεία και τη ζωή τους.

Κάθε Σαββατοκύριακο «Είμαστε Μαζί». Γιατί υπάρχουν θέματα που μας απασχολούν. Και άλλα που μας εμπνέουν. Θέματα κοινωνικά, αλλά και πιο προσωπικά.

«Είμαστε Μαζί»: Έρχεται ζωντανά, από το Σάββατο 18 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00 στον ΑΝΤ1!

Δείτε το trailer: 


Σημείωση: Εκτάκτως αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 16:00, λόγω της μετάδοσης του 2ου Grand Prix της Formula 1.


Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χάλια και το δελτίο τύπου και το τρέιλερ και ο τίτλος και οι συντελεστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, άοσμη εκπομπή, και η παρουσιάστρια και οι συντελεστές της, χάλια εντελώς.

      Διαγραφή
  2. Άκλαυτο όσοι είναι υπεύθυνοι και το ενέκριναν θα φύγουν βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο κόψιμο είμαστε μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα δεν το είδατε βγάλατε συμπέρασμα. Δες φόβο αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να φοβηθεί και τι ακριβώς; Τα μονοψήφια; αχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Σκέφτεται κανένας σε αυτό το κανάλι; Αφησαν το Σεφερλή να φύγει που ήταν ο μοναδικός παρουσιαστής που κατάφερε κάτι αξιόλογο να κάνει στην απογευματινή ζώνη και από την άλλη, εγκρίνουν αυτό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Amesi epkinoniaki i papila aneuri omos, anti gia vlontaki tha protimousa kapio dimosiografo. Kali Arxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μας βλέπω να είμαστε μαζί για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς που καταδικαζετε μια εκπομπή με νέα πρόσωπα πριν ακόμα κυκλοφορήσει, μην γκρινιάζετε μετά που βλέπουμε συνέχειά τα ίδια πρόσωπα και όλο επαναλήψεις. Επίσης πως θα σας φαίνονταν μόλις αρχιζατε μια νέα δουλειά να σας εύχονταν να μην βγάλετε ένα μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα αρνητικά σχόλια έχουν βάση μετά από τόσα που έχουμε δει στην τηλεόραση. Το περιεχόμενο ασαφές και ό,τι κάτσει και οι συμμετέχοντες κυμαίνονται από άγνωστοι ως παγερά αδιάφοροι. Το κοινό που παρακολουθεί τηλεόραση δεν συγκινείται από την υπόσχεση αισιοδοξίας, θετικών μηνυμάτων και ψηφοφοριών. Για να μην πιάσω "τις εμπειρίες των Gen Z(ers)"! Το βλέπουμε και στις άλλες ζώνες. Το Tik Tok και τα κανάλια στο YouTube που λατρεύουν οι νεαρότερες ηλικίες (οι οποίες θεωρητικά ενδιαφέρουν στις μετρήσεις τηλεθέασης) δεν έχουν καμία σχέση με τη mainstream τηλεόραση απόγευμα Σαββατοκύριακου (που οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι είναι εκτός σπιτιού ή κοιμούνται για να βγούν το βράδυ ξεκούραστοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !