Δεν τα κατάφερε το ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ... (αναλυτικά τα 15')

26


Δεν ήταν μαζί τους οι τηλεθεατές σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης...

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 " ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ",    δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού η εκπομπή  κινήθηκε σε πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις .

Μάλιστα οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο ΑΝΤ1 την συγκεκριμένη ώρα, έχασε τα νούμερα που είχε με τις ελληνικές ταινίες...

Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό

17:00:00 - 17:14:59 9,4

17:15:00 - 17:29:59 8,7

17:30:00 - 17:44:59 7,7

17:45:00 - 17:59:59 7,7

18:00:00 - 18:14:59 6,7

18:15:00 - 18:29:59 6,8

18:30:00 - 18:44:59 7,2

 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 7,7

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και πολυ τους είναι το 7%! Το χειρότερο είναι ότι πίσω από τις κάμερες βρισκονται άτομα που δουλεύουν δεκαετίες στην τηλεόραση, τα οποία δεν ντρέπονται να βάζουν την υπογραφή τους σε ένα τέτοιο πράγμα (πρόγραμμα δεν είναι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά εσύ. Εδώ άλλοι με χρόνια στην πλάτη στήνουν εκπομπές μόνο με survivor μπας και δουν νούμερα.

      Διαγραφή
  2. Μια ακόμη αποτυχία για τον αντ1. Θα μου πείτε τι πιο σύνηθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει, τουλάχιστον είναι "διεθνής όμιλος" και έχει πολλούς CEOs... Δεν το λες και λίγο αυτό!

      Διαγραφή
    2. 10:22 τι έγινε; σου έθιξαν πάλι το κανάλι σου με τις μεγάλες επιτυχιάρες; αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ειρωνικά το είπε προφανώς ηρέμησε

      Διαγραφή
  3. Ε καλά, σιγά την έκπληξη. Δεν περίμενε κανείς μας και κάτι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς αυτό το σενάριο ήταν το πιθανότερο. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να τσιμπήσουν κάποιες μονάδες με διορθωτικές κινήσεις ή αν θα κινηθούν ακόμη χαμηλότερα, αλλά ήταν αναμενόμενη η μη καλή έναρξη. Μου κάνει εντύπωση που ο ANT1 επέλεξε να επενδύσει με ζωντανή εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπου αφενός η διαφημιστική κίνηση είναι χαμηλή κι αφετέρου οι ελληνικές ταινίες σημείωναν πολύ καλά ποσοστά. Αντί να ενισχύσουν την καθημερινή μεσημεριανή ζώνη (που ακόμη κι εκεί το Velvet έχει ανοδική πορεία και ξεπερνά πλέον κάποιες ημέρες το 8%), ασχολήθηκαν με την συγκεκριμένη ζώνη. Και μάλιστα με μια εκπομπή που δύσκολα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, διότι μπορεί να αισθάνονται οι συντελεστές ότι παρουσιάζουν κάτι καλό και μη "κίτρινο" (διότι υπάρχει ακόμη αυτός ο διαχωρισμός), αλλά επί της ουσίας δεν αφορά το κοινό αυτή η τυπολογία εκπομπών πλέον. Διάβασα μάλιστα και το επιχείρημα ότι η Πάνια έκανε επιτυχία με ζωντανή εκπομπή στην ζώνη αυτή για πολλά χρόνια, και γι' αυτό θέλησαν να το δοκιμάσουν. Να ξεκαθαρίσουμε, όμως, ότι η θεματολογία των εκπομπών της ήταν τελείως διαφορετική και απευθυνόταν στο κοινό μιας άλλης εποχής. Όπως αλλάζουν τα πάντα γύρω μας, έτσι αλλάζουν κι οι τηλεοπτικές μας προτιμήσεις. Κι αν ένας μεγάλος σταθμός, όπως ο ANT1, δεν το αντιλήφθηκε εξαρχής, δυστυχώς θα το καταλάβει τώρα που θα αναγκαστεί να στηρίξει την εκπομπή αυτή. Και πρέπει να την στηρίξει, διότι την επέλεξε και δεν μπορούμε να έχουμε την λογική "πονάει χέρι, κόβει χέρι", όταν δουλεύουν εκεί τόσοι άνθρωποι κι όταν εμείς οι ίδιοι δώσαμε το πράσινο φως στην εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Η Παπίλα έπρεπε να είχε εκπομπή με θανατικά τύπου Ζήνας ή με Gossip και θα έκανε τουλάχιστον αξιοπρεπή νούμερα. Τα γλυκανάλατα δεν πουλάνε πλέον.

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάντως τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την εκπομπή και τα νούμερα εντάξει, δεν τα λες και άσχημα. Αν της δοθεί χρόνος να την ανακαλύψουν και άλλοι τηλεθεατές θα πρωταγωνιστήσει και μην το θεωρήσετε απίθανο να μεταφερθεί από τη νέα σεζόν στην καθημερινή απογευματινή ζώνη, δεν θα υπάρχει και κάτι ιδιαίτερα δυνατό απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα το δείτε θα ανέβει κι άλλο. Είναι μια άρτια παραγωγή και πρωτότυπη γιατί τέτοια πρωτότυπα θέλει ο κόσμος. Μπορεί από του χρόνου να μπει και prime time και να χτυπήσει αλύπητα τον ανταγωνισμό. Τρέμετε απέναντι...

      Διαγραφή
    2. Μην κοιτάς που πατώνει στα νούμερα. Σήμερα στο οικογενειακό τραπέζι όλοι για αυτήν την εκπομπή μιλάμε. Και με φίλους που μίλησα και αυτοί για αυτήν την εκπομπή μιλούν στα οικογενειακά τους τραπέζια. Θα ανέβει, θα το δεις.

      Διαγραφή
    3. Το άλλο ΣΚ θα κάνει 5 και το παράλλο ΣΚ δεν θα υπάρχει.

      Διαγραφή
    4. Αυτό που βγάζετε συμπεράσματα από την πρώτη εκπομπή, κάπου έλεος δηλαδή. Και για το DRAGONS DEN έτσι λέγατε και τώρα σαρώνει τον ανταγωνισμό. Κανονικά θα έπρεπε να επιβεαβεύετε ένα κανάλι που επενδύει σε ζωντανό πρόγραμμα αντί για επαναλήψεις.

      Διαγραφή
    5. Τι κάνει το dragons;;;; Σαρώνει τον ανταγωνισμό;;;;;;;; Με 13;;;; Χαχαχααααααααα!!!!!

      Διαγραφή
    6. Να σου θυμίσω ότι όταν ξεκίνησε το dragons dens πάτωνε και άλλαξε μέρα και ώρα για να κάνει τελικά λίγο καλύτερα νούμερα. Φυσικά και δεν σαρώνει τον ανταγωνισμό ένα πρόγραμμα που κάνει 11-13 μέσο όρο την ώρα που αντίπαλα προγράμματα κάνουν πάνω κάτω τα ίδια και καλύτερα νούμερα.

      Διαγραφή
    7. Ναι καλέ θα αδειάσουν πάλι οι δρόμοι σήμερα το απόγευμα. Όλοι σπίτια τους θα τρέχουν για να βάλουν Παπίλα.

      Διαγραφή
    8. Δυστυχώς για εσάς το DRAGONS DEN ανεβαίνει κάθε βδομάδα, ήδη προχθές έκανε 14,5, είναι θέμα χρόνου να πιάσει το 20ρι. Χρειάζεται χρόνος για μία νέα εκπομπή, αυτό θέλω να πω αλλά ποιος να το καταλάβει εδώ

      Διαγραφή
    9. Και οι παγιδευμένοι με 15ρια ξεκίνησαν και κατέληξαν στα 11ρια με το ζόρι. Δεν τους βοήθησε ο χρόνος.

      Διαγραφή
    10. Αν σταματήσουν τα υπόλοιπα προγράμματα ή αν το dragons dens τελειώνει πολύ μετά τα υπόλοιπα, γενικά μόνο αν παίζει μόνο του, ίσως υπάρχει τότε μία πιθανότητα να πιάσει 20ρι.

      Διαγραφή
    11. Σοβαρά τώρα; Θα πιάσει 20άρι το Den;;; χαχαχαχα περίμενε εσύ!!!!

      Διαγραφή
  6. Μια χαρά ήταν η τηλεθέαση της...Όταν η Σκορδά και η Μενεγάκη κάνουν ακριβώς την ίδια και χειρότερη τηλεθέαση με στρατιές "δημοσιογράφων" να τις διαφημίζουν ,μια χαρά η Παπιλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα μπορούσε και πιο κάτω.

      Διαγραφή
    2. Όταν η Σκορδά και η Μενεγάκη κάνουν τέτοια νούμερα έχουν απέναντί τους ισχυρό ανταγωνισμό. Η χθεσινή εκπομπή πάτωσε με μηδέν ανταγωνισμό.

      Διαγραφή
  7. Πολύ μεγάλο λάθος του ΑΝΤ1. Δεν σταματάς τις Ελληνικές ταινίες σε αυτή την ζώνη. Έβγαλε μόνος του τα μάτια του. Πήρε μεγάλο ρίσκο η κοπέλα που δέχτηκε την πρόταση του καναλιού. Λίγο το είδα χθες και το γύρισα γιατί πολύ απλά βαρέθηκα. Δεν είναι άσχημη η Παπίλα αλλά αυτοί που έχει δίπλα της λυπάμαι παιδιά αλλά δεν βλέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Παπίλα είναι ίσως η πιο αδιάφορη τηλεπαρουσιάστρια στην ιδιωτική τηλεόραση και ότι κάνει πατώνει σε νούμερα (το είδαμε και στο Breakfast) και τέτοιες εκπομπές δεν πάνε καλά πλέον. Αν είχε εκπομπή τύπου Ζήνας και Τατιάνας με θανατικά και βιασμούς θα έκανε τουλάχιστον ένα 10αρι. Τέτοια πουλάνε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !