Κατερίνα Δαλάκα - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι κοινές αναρτήσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και την αποβολή από το “Survivor all Star”

1


Στην Ελλάδα επέστρεψαν το βράδυ της Παρασκευής (11/02) η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή τους από το Survivor all Star.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκαναν μια κοινή ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, έγραψαν πως μετά από την απώλεια, βγήκαν κερδισμένες, καθώς έγιναν φίλες και όλο αυτό το βιώνουν μαζί.

«Μετά από μια απώλεια, συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου / Κατερίνα Δαλάκα είναι το κέρδος.  Είμαστε μαζί σε αυτό», έγραψαν οι πρώην παίκτριες του Survivor.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. «Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα, Ασημίνα και Δαλακα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια», «Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, Ο Κομπλεξικος Καραγκουνιας, Ο Διπλωμάτης Μαρτικας, όλο το Survivor, ένα μεγάλο τσίρκο και οι παίκτες κλόουν, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, η Μαριλένα είναι ερωτευμένη μαζί του, όπως κι ο Σάκης, και εκείνος θα τη δει οπότε μη μασάτε!».
    «Πονάτε κάποιοι με αυτά που λέω; Οκ, από αύριο σειρές και ταινίες μόνο, άντε γεια πελάτες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !