Έλενα Τσαγκρινού για τη συμμετοχή της στη Eurovision: Πιέστηκα πολύ κι απογοητεύτηκα, δεν θα ξαναπήγαινα

0



Η Έλενα Τσαγκρινού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στη Eurovision το 2021.

Η τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό, με το τραγούδι «El Diablo». Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!», αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη, ενώ τόνισε πως δεν ήταν πολύ ευχάριστη.

«Πήγα το 2021, που ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη, λόγω πανδημίας. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το ξενοδοχείο καθόλου ή να διασκεδάσουμε, όπως συνέβαινε παλιότερα. Η αλήθεια είναι πως πιέστηκα πολύ κι απογοητεύτηκα, όπως κι οι θαυμαστές, με την 16η θέση στον τελικό, αν και το El Diablo έχει 41 εκατ. streams στο Spotify», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, λόγω του τίτλου του κομματιού. «Προκλήθηκαν αντιδράσεις από θρησκευόμενους ανθρώπους στην Κύπρο. Διαφορετικά, θα είχαμε πάει καλύτερα. Αυτή η μερίδα του κόσμου απλά δεν κατάλαβε πως είναι ένας τίτλος τραγουδιού και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Μου έμεινε η πικρία για τη θέση που πήραμε. Δεν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θεωρώ πως υπάρχουν κι άλλες πολύ ωραίες φωνές. Κυνήγησα την πρωτιά τότε, δεν τα κατάφερα και δεν θα ξαναέμπαινα στη διαδικασία αυτή», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως ό,τι κι αν έγινε, η συμμετοχή της στον διαγωνισμό, βοήθησε την καριέρα της στο τραγούδι. «Μου έκανε καλό στην καριέρα μου, δεν πιστεύω ότι σε χαντακώνει. Μπορείς κάποιος καλλιτέχνης να μην έκανε μετά τις σωστές κινήσεις, αλλά δεν γίνεται να κατηγορούμε έναν διαγωνισμό για την πορεία μας», δήλωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !