Η μάχη στο PRIME TIME - Αναλυτικά τα 15' (17/2/2023)

9


Ποιο πρόγραμμα κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; Δείτε αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό:

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προβληματικά νούμερα για εκπομπή Θεοφάνους, για σειρά ΣτΟργή και για σειρά της ΕΡΤ Τα νούμερα. Το MasterChef διατηρεί υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ενώ το Dragon's Den σταθερά αλλά χαμηλά νούμερα για ένα τόσο ακριβό προϊόν. Η Μαίρη Μαίρη Μαίρη δεν εκμεταλλεύτηκε το υψηλό lead in της Ελιάς και σημείωσε τραγικά μονοψήφια. Η σειρά εξ αρχής πέρασε αδιάφορη στο τηλεοπτικό κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΜαίρηΧ3 δεν πάει καλά, δεν είναι κακή σειρά αλλά ούτε και κάτι φοβερό. Το μέγκα πρέπει να του αλλάξει μέρα και ώρα, ίσως ΣΚ απόγευμα. Τις παρασκευές το βράδυ να έχει ελιά που να τραβάει μέχρι Νικολούλη. Το έχει ξανακάνει και πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικά ποσοστά για το Αυτή η Νύχτα Μένει, που κατάφερε να εδραιωθεί στην συνείδηση των τηλεθεατών. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το Dragons' Den σημειώνει χαμηλά ποσοστά στα πρώτα τέταρτα, παρά το υψηλό lead-in από το Βινύλιο, αλλά ανεβάζει κατακόρυφα τα ποσοστά του στο τελευταίο 45λεπτο. Για τα δεδομένα του συγκεκριμένου project, η απόδοσή του εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού είναι σαφώς ικανοποιητική. Ευνοημένοι και οι 100, που λαμβάνουν πολύ υψηλό lead-in από το MasterChef. Η Στοργή αξίζει σαφώς υψηλότερα ποσοστά, αλλά αδικείται λόγω της σφοδρότητας του ανταγωνισμού. Είναι μια ιδιαίτερη σειρά και πρέπει ο τηλεθεατής να είναι απόλυτα ανοικτός και δεκτικός να ακούσει τις αλήθειες που λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι καταφερε η νυχτα; αχαχαχαχα
      Άλλαξε μέρα μπας και σωθει το γοητρο του ALPHA που το στελεχος του είχε την μανία να κόψει φορα στο Ντερτι και την πάτησαν. Περαστικα τους.

      Διαγραφή
    2. 11:51 η Νύχτα πάει για 2η σεζόν και γουστάρουμε πολύ! Εσύ κάτσε εδώ να μυξοκλαίς ακόμα για το Ντέρτι σου αχαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. Η νύχτα θα παίξει δεύτερη σεζόν; Πάνε καλά στον ALPHA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Dragon's Den γιατί είναι ακριβό προϊόν; Ένα Studio είναι χωρίς εξωτερικά γυρίσματα. Τα γυρίσματα έγιναν το πολύ μέσα σε μια εβδομάδα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !